Posts

Showing posts from September, 2014

Glam Mama Baby Bazaar, Macam-Macam Ada!

Image
First time ai sampai kat sini.. Pusat Acara sesuai untuk sebarang acara tetutup, di bawah satu bumbung kenalkan "RUANG" yang bertempat di USJ. Uolls leh gugel lokasi kat FB, ada fan page RUANG :=)
Ai ke sini membawa misi melawat booth-booth yang mengambil bahagian di "Glam Mama Baby Bazaar", yang mana segala booth -booth yang membuka jualan di bazaar ni turut berkalobarasi dengan MPH...
ahem... Ianya bersempena dengan pelancaran buku "Babywearing Made Simple" penerbitan MPH. Yang menariknya setiap pengunjung bazaar yang membeli buku ini (beli dengan harga promosi), turut akan mendapat potongan harga untuk pembelian di semua booth-booth yang menyertai. Banyak juga potongan diskaun yang diberikan. Memang menarik harga yang ditawarkan tau uolls.
Kenalkan Adriana Thani :=)  Penulis buku "Babywearing Made Simple"
Buku sangat berguna dan boleh dijadikan panduan, buat ibu-ibu yang mempunyai anak kecil yang boleh dikendong, ngeee. Selain memahami apa i…

Wonder Glow Terbaru Memang Wow!

Image
Hai uollls, ai nak share satu produk kecantikan yang terdapat di pasaran iaitu WONDER GLOW!Untuk pengetahuan uolls, Wonder Glow telah diperkenalkan oleh Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd yang mana telah memulakan perniagaan pada tahun 2010. Perniagaan Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd juga menawarkan pelbagai produk kecantikan seperti krim pemutih, krim anti penuaan, krim kecantikan wajah, dan minuman kecantikan dari dalam.Terdapat lebih 30 jenis produk, namun produk TERBAHARU keluaran Wonder Glow adalah seperti berikut:-

1. Wonder Glow Black Series
Terdiri dari 3 set penjagaan wajah:
i. Wonder Glow White Diamond Set
KANDUNGAN SET:WONDER GLOW DAY WHITE DIAMOND SERIESWONDER GLOW NIGHT WHITE DIAMOND SERIESWONDER GLOW BAR SOAP DIAMONDMANFAAT PRODUK:10x kesan pencerahan dan vitamin C.45++ SPF - Iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 45 kali ganda, sesuai untuk mereka yang sering terdedah kepada cahaya matahari selama 5 - 6jam.Mencerahkan dan menyerikan wajah.Menghilangkan…

Kembali Langsing dan Berseri-seri, Sememangnya Impian Semua Wanita Hari Ini

Image
Usai lepas berpantang, badan ada sikit laii bentuknya. Phhhhhfuhh, mengeluh tengok body sendiri…Dengan simpton muka kurang bermaya, sebab harus berjaga malam memang menjadikan penampilan diri kurang berseri-seri. Selebet gitew. Huhuhu..




So, bila dapat sekali-sekala memanjakan diri Pusat Kecantikan dan Perlansingan Badan memang buat saya hepi. Siyes, apatah lagi ianya di Mayfair Bodyline yang cukup ternama dan dikenali.Untuk pengetahuan uolls, “Mayfair Bodyline merupakan Pusat Perlansingan, Kecantikan dan Spa yang sudah berada dalam 29 tahun didalam industri ini. Direka khas sebagai “Pusat Sehenti” yang menawarkan servis menggunakan peralatan berteknologi tinggi serta mesra dan selesa persekitaran. Dioperasikan bersama pasukan pofesional mencakupi konsultan terlatih dah therapist yang dedikasi. Selain dari rawatan muka (facial) dan rawatan perlangsingan badan yang memuaskan, di Mayfair Bodyline juga memberi jaminan yang anda pasti seronok menikmati perkhidmatan dengan keputusan hasil ra…