Tuesday, January 13, 2015

Berbelanja Berhemah Dengan Kupon Di iPrice

Hidup memang best kalau tahu cara betul dengan berbelanja. Biarpun kena berpada-pada tapi kalau tahu cara yang terbaik untuk berbelanja, kita pasti puas hati dengan duit yang telah dilaburkan.

Meh nak habaq kat uollls...
Walaweh, pernah dengar...

Sesawang yang menawarkan pelbagai barangan dari ZALORA, Nike, Lazada, Expedia dan pelbagai lagi. Kupon yang ditawarkan adakalanya berbentuk "discount code", "promotion code" dan juga "voucher code".

Yang menariknya kupon di iPrice juga boleh digunakan untuk membeli barangan daripada Singapura, India, Filipina, Indonesia, Thailand, Vietnam dan Hong Kong. 

Senang jer uolls, nak guna kupon dekat iPrice ni...

Mula-mula kita lihat promosi yang ditawarkan oleh iPrice dengan kolobrasi laman web barangan yang mengambil bahagian..

Setelah pilih KLIK, since pertama kalai nak cuba membeli maka di paparan skrin akan keluar pop up box seperti di atas. so, kalau berminat nak dapat "updates" terkini iPrice, silalah masukkan emel uolls ya :)


Ada dua jenis kupon yang ditawarkan di iPrice..

Yang pertamanya promosi  "GO TO OFFER"
Boleh rujuk pada gambar di bawah..
 Sekarang ni, terus tekan di GO TO OFFER (kotak kuning)..

Ianya akan terus "direct" ke laman web kita hendak berbelanja.

Yang keduanya "GET THE CODE"
Pilih promosi yang butangnya berwarna biru..
Klik..
Akan keluar kupon kod dan uolls boleh gunakan kod yang digunakan untuk berbelanja..

Mudah dan menarik bukan :)
Jom klik klik klik untuk lebih penjimatan


3 comments:

CikLily Putih said...

cam best je Ayu.. k lily nak bukak jap lagi lah sesawang ni ek... hehehe

Mama Zharfan said...

me nak shopping apa2 pun kena tunggu 15hb ni hehhe

Devi said...

Memang sangat senang kalau urusannya dengan harga hemat.