Friday, March 27, 2015

Berjimba-jimba Bersama SpongeBob Squarepants dan Dora The Explorer di Sunway Piramid

Bersempena dengan cuti sekolah baru-baru ini, Sunway Pyramid telah membawakan beberapa karektor dari Nickelodeon seperti SpongeBob, Dora the Explorer, Teenage Mutant Ninja Turtles di kawasan legar Blue Concourse.
Yang menariknya, Sunway Lagoon juga membuat beberapa promosi hebat untuk pengunjung Sunway Pyramid. Siyes uolls, murah... cuba uolls tengok harga untuk masuk ke Sunway Lagoon samada individu atau pakej keluarga.
Dan bagi mereka yang membeli semasa kempen, berpeluang juga menerima hadiah menarik dari Sunway Pals :)
Dah cam serupa jer muka ai ni dengan patung mumia kat sini, kahkahkah
Tapi yang ai rasa ramaaaaaaaaaaaai sangat orang akan excited, bila karektor Nickelodeon ni seperti SpongeBob akan dibawa masuk ke Sunway Lagoon. Oh mai... sangat kiut hokeh, bila bermandian2 dalam taman tema yang ada konsep kartun yang pamos amos ini.
Dan paling mengujakan bila karektor Nickelodeon ini mengadakan sesi Meet & Greet... Haruslah tak dilepaskan peluang kan heheheheh
See mak dier yang hover!
Bersama karektor SpongeBob dan Patrick, hehehehe
Bersama dengan kak Dora!!!
My Afiq lak yang terover excited :)
Pengacara sepanjang acara dijalankan, memang sempoi dan peramah...
Oh ok, ai yang tak sedar diri bergambar dengan begitu banyak props yang boleh diambil di sini... kihkih
See rupa paras My Ameer yang teruja. Sebabnya...
Ada mahluk hidup yang dibawa masuk ke sana...
Cam cicak besaqqq, kan? Ai so geli baq angggg
Tapi my Akid is so selamba... malah teruja to the max lagi!
Die kan peminat haiwan yang tegaqqq~~
Buat ai yang spesis penggeli...
Bermain dengan arnab ni yang paling menarik rasanya... hehehehe
Layan mata jer... Nak main kena masuk Sunway Lagoon.
Selain daripada jumpa karektor, dapat juga melakukan beberapa aktiviti...
Macam biasa My Amani akan teruja untuk membuat aktiviti melukis2 di muka. Siap dah pilih gambar mana yang hendak dicontengkan di mukanya...
Beratur panjang uolls, gegeh...
Seeeeee my princess! Omei tak?
Cuti sekolah yang dapat dihabiskan dengan cara bermanfaat!
TQ Sunway Pals kerana menjemput ai sekeluarga :)


2 comments:

Sherry said...

fun family time

mummy_ayu said...

seronok anak2 yer..