Thursday, March 5, 2015

Tiba2 Rasa Nak Hapdet Pasal Hadiah...

Sangat-sangat-sangat lama hokeh...
Ai tak up story pasal hadiah...
Alasannya sebab ai malas... hahahahhaha
So, hadiah yang dapat tahun lepas, bulan Jan dan awal Feb 2015 ai memang tak nak story lagik sebab ianya dah dikategorikan sudah basi...

Tapi bila semalam dapat 4 parcel dalam 1 hari...
Hati ini ada sikit teruja...

Poyooooos-nyer saye... Sila maafkan ya... Kihkih
GP winner untuk peraduan Dove di FB ~ Serlahkan ke apa nama apps tu... Ai tahu contest ni dari blog Illy Ariffin. Sebabnya kalau blogger datang event biasanya dowang akan up story tentang promosi terbaru dari produk dan pasti akan terselit pasal peraduan yang akan diadakan... TQ Illy!!! Contest ni senang jer.. Janji update pasal diri dalam 14 hari...
Mesin basuh yang keenam sepanjang diri bercontest... This is my latest baby!!! Dan ai memang simpan kalau tiba2 mesin basuh yang digunakan sekarang rosak. Lagipun brand Electrolux regenya mahal so ai sayang nak bagi or tolak kat saper2... Sekian :p
Safi Shayla conso winner...
Balik modal dengan berbekal satu entri satu shampoo...
Ai dah sikit sedekah kat my adiks since ai guna nama dier...
Ni pun antar satu entri...
Untuk contest Ambipur (slogan + doodling!!!)
Seb baek doodle kalau siggy ~ fengsannn...
Vanish banyak giler contest...
Sebab tu untuk satu contest saya berani join satu entri...
Malas nak simpan stok vanish bebanyak...
Conso dapat RM80... Alhamdulillah lepas duit modal RM15 beli sabun ekekeke.
Ni memang pure LD...
Satu entri togel... dapat conso voucher RM300 Mydin...

Mesti uolls peliks..
Siyes Kak Bedah semua hantar SATU entri jaa...
Yup ai seriyesss...
Sebabnya terlalu banyak sangat peraduan dan ai memang takleh cope semua...

So, bila ai beli...
Ai jarang sangat jual balik (erkkk cam takde jual balik jer hahaha)
So biasanya ai memang beli barang yang nak guna pada masa yang sama ai join contest.
Dan kadang2 ai memang beli ikut supermarket mana ada menawarkan contest...

Since ini adalah hobi...
Ianya macam dah sebati dalam diri...
Ai begitu komited dan konsisten setiap hari...
Menyertai dan antar satu entri...
Apa jenis peraduan yang ada di muka bumi...
Hihi...

8 comments:

Mama Zharfan said...

Congratsssss

Cik Limau Nipis said...

Akak kasi 1 kat syafiera mesin basuh boleh ?

Sherry said...

wow many nice prize :D

Illy Ariffin said...

seronoknya!! :) congratulations Ayu... terima kasih tau sudi singgah blog illy baca entri... terharu kitaaaa <3

mummymer said...

Dengar ye anak anak satu hari satu entry

AyuArjuna BiGoshh said...

@mummymer...haha samada offline or online, erkk :)

Helmi Aliarit said...

Banyaknya hadiah.

Saya pun ada dapat daripada akubiomed.com :)

Ezna said...

1 hari 1 entry tak mampu i....