Thursday, April 9, 2015

Grading Dari Belt Purple Ke Brown Kaler, Gratias Afiq!

Untuk tahun 2015, ini merupakan ujian pertama My Afiq untuk penukaran belt karate (errkk grading). Dan macam biasa My Afiq memang excited abis.  Sebab over excited, tak perasan pun masa ujian yang tertera pada surat jemputan. Bersemangat kitaorang pegi pagi-pagi, rupanya bila sampai kat tempat ujian, takde orang :p Tengok bali surat jempuran, hmmm rupanya ujian bermula pada pukul 11 pagi.

Gegehkan!

Meh tengok beberapa aksi My Afiq..



Lama juga dowang menunjukkan skil. Lebih 20 minit rasanya. Menguap-nguap ai tunggu kat tepi..

Habis jer...
Kena panggil dan diberi komen oleh "examiner"
Pemberian belt baru...
My Ameer cam biasa, peneman mak die ke mana sahaja. Paling suka buat muka teruja!

Kembang-kembang hidung bila gambarnya diambil :p

Tahniah Afiq Ziqry!

So, Ameer dah besar nak join karate jugak tak?

 
Hanya 3 peserta dari sekolah Afiq yang terpilih untuk grading dari belt ungu ke coklat.

Antara permulaan yang baik buat Afiq dalam bidang karate yang sememangnya diminati sekian lama :)

1 comment:

Isabel Lee said...

Baik hantar anak-anak untuk kelas macam ni.. Sebagai hobi dan untuk keselamatan diri

http://www.theisabellee.com