Tuesday, April 14, 2015

Hi-Tea Bersama XES

Hi uollls... Mesti uolls perasan...
Banyak benor posting ai pasal XES kat blog ni... Hiks...
Ahem, ekceli ai memang peminat tegar koleksi XES...
So memang makan tahun ler ai support produk ni ya uools...
Atas sokongan dari pelanggan terutama rakan bloggers, XES telah mengajurkan majlis "Hi-Tea" yang cukup santai buat rakan bloggers. Dalam majlis ini juga beberapa keluaran terbaru dari XES juga diperkenalkan, selain daripada pengumuman pemenang peraduan yang telah dianjurkan baru-baru ini.

Meh-meh kita cuci mata dengan beberapa koleksi terbaru dari XES :)
Beg tangan dari koleksi terbaru - sangat klasik dan mewah uollls!!!
Tak sabar nak tengok beg ni dari dekat di Butik XES...
Ni pun menarik sangat, kan?
Kasut yang sangat sesuai untuk aktiviti kasual...
Warna pastel digabungkan warna garang..
Suai padan yang sangat eksotik yang mampu memberi kelainan kepada pemakainya :)
Warna "earth" dan pastel juga menjadi taruhan dalam koleksi terbaru XES!
Dalam majlis Hi-Tea ni juga kami dihiburkan dengan nyanyian dari live band, yang super ohsemmm suaranya. Macam-macam genre lagu dinyanyikan di majlis itu. Yang lebih menarik, para jemputan yang menghadiri turut sama-sama sporting menyanyi... Memang terhibur!
Disediakan sudut karikatur yang mana bloggers yang menghadiri dapat mengabadikan wajah mereka dalam bentuk lukisan di sini.
Dan ini adalah pemenangnya!!!
Tahniah Jane Chua yang gigih, hehehehehe. Memang lumayan hadiahnya uolls... Dapat cash RM888 dan juga produk XES yang berharga RM1388, pehhhh...
Menumpang populariti kejap..
Eh eh eh... hahaha...
Ai amik aura jaaa...
Geng-geng XES dulu, kini dan selamanya...
Dari kiri Nazlan, Conny, Ai yang so selebet, Cik Lily, Nannie Isa dan Man...
Yang duduk daring tu, Ameer dari XES yang sangat sporting uolls!!!

TQ XES for inviting me,
Lain kali jangan lupa jemput lagi, hehehe

3 comments:

Isabel Lee said...

The bags are nice! Especially the green one

Latest giveaway -
http://www.theisabellee.com/2015/04/alotos-berry-flavour-collagen-drink.html

5 little angels said...

Tks Ayu. Nice to meet u there too

Miera Nadhirah Tan said...

So nice right... I rugi tak pergi... hehehe