Thursday, April 2, 2015

Perfume De'Xandra, Wangi Baq Angggg!

Yuhuuuuu... Caks...
Lihat apa yang ada kat tangan ai...
Kenalkan Perfume De'Xandra :)
Pewangi yang diinspirasikan daripada jenama pewangi antarabangsa. Bahkan wangiannya setanding dengan jenama mewah di pasaran. Didatangkan dalam botol 35 ml tidak terlalu kecil atau tidak terlalu besar, so memang sangat ngam untuk dibawa pergi travel, kompak gitew! Ater tengok packaging dier pun sangat kiut, memang memenuhi citarasa satu Malaysia lah uollls...
Kita just sembur sikit jer di bahagian yang sesuai seperti di pergelangan tangan. Dan wangian tu bertahan agak lama. Lebih 8 jam kot!!! Yang paling besh bila saya pakai wangian ni saya tak ragu2 untuk mendirikan solat. Sebab ianya produk HALAL.

Jom cikedaut variasi wangian De'Xandra...
Buat si jejaka...
Senarai wangian yang boleh dipilih...
Buat wanita...
Terdapat 27 jenis wangian yang hebat...
Dan saya telah memilih wangian Daisy by Marc Jacobs...
Ternyata memang tidak mengecewakan... Wangi betoi...
Perfume yang menjadi feveret ai untuk dipakai setiap hari...

Keterangan lanjut mengenai produk, boleh terjah;
Instagram : instagram.com/chettakiomey
Website : www.chettakiomey.com
Phone No : 013-2644310 (LIA)

2 comments:

CikLily Putih said...

marc jacob tuh.. baunye cam no? sedap tak.. ada bau flowery sket ke

AyuArjuna BiGoshh said...

kak lily sedapp baunya kak oiiits