Muka Paling Kesian...

Hari tu masa pergi Taman Rama-Rama Penang...
Terserempak dengan kedai KESIAN...
Ni memang kesian betul...
Sebab ada Kedai Runcit Kesian dan juga Kesian Cafe...
Yang lagi kesian die jual KESIAN Burger kat situ...

Tapi paling terkesan...
Tengok muka ai yang buat-buat KESIAN...
Hahahaha...

Cer perati...
Mana paling terKESIAN...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Yang last sekali, macam KESIAN kena buli ngan My Amani, uhuks

Nampak unik nama kedai macam ni, kan?
Sampai bila-bila orang akan ingat :p
Kesian sangatttttt, hahahahahha

Comments

Mama Zharfan said…
hehehhe lawak plak baca entry ni hehehhe kesiannnn
mama tisya said…
kesian btul...hehe...sedap ke burger kesian tu??ke ayu jenguk je tk order sbb kesian hehe
mz - hihihi

mt- tu la nm menu pun kesian huhuhu

Popular Posts