Thursday, June 11, 2015

Redeem Baju Raya Buat Amani di Meru Ipoh, Jauhhh Noooo

Hokeh! Saya menang voucher 200 hengget ni dari Majalah PA&Ma. Excited giler bila tengok baju-baju yang cantik dari butik kanak-kanak Hylda ni. Semuanya berinspirasi dari filem animasi. Tapi nak redeem paling besh kena datang butikler.
Walaupun boleh buat online tapi saya nak juga pergi ke butiknya yang jauh iteww...
Dalam butik yang agak sederhana besarnya, menawarkan pelbagai pakaian samada dihantar oleh supplier mahupun keluaran butik ini sendiri.
Pakaian khas untuk lelaki pun adooo...
Baju melayu kanak-kanak yang berwarna-warni...
Baju dari supplier lain ya, bukan jenama Hylda...
Yang ni keluaran terbaru Hylda... Cantik, kan?

Since, banyak baju budak pompuan cantek2...
Saya serahkan pada My Amani untuk memilih sendiri...
Antara pilihan si kecik ni untuk dicuba... 
Ala-paddle pop... Tapi gabungan kaler ni menarik juga, tone rona lembut...
 Pinkishhh!!!
 Inspirasi dari cerita Frozen...
Dress ni cam HOT sekarang kat FB...
Peplum gorjes!!!
Agak stylo... Fesyen kelawar bahagian baju bersama dress lengan pendek.
Finally... the winners are... 
 Baju ala2 frozen warna hijau pucuk pisang...
Dan peplum comei ni menjadi pilihan...
Guna voucher bila bayar... Dapat free gift lagik!!!
Mak hepi noks :)
Trully Klon Maknya Shin Chan.

3 comments:

Mama Zharfan said...

besh banget!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

mz- mmg beshhh

Anonymous said...

harga2 baju melayu kanak-kanak kat situ ok tak? ke mahal ek? saya tgk online mcm mahal..