Sunday, July 12, 2015

Sambut Besday Ameer dan Zahrin, Simple Tetap Meriah!

Kebetulan umur anak sedara saya yang namanya Zahrin itu beza 2 minggu (lebih tua) dari My Ameer, so saya dan Mak Biq decide nak celebrate sekali harung jer. Lagipun bulan puasa, apalah sangat beria makan-makan besar. Seperti kebanyakan mana-mana majlis hari jadi, kek bersama lilin (aksesori) tu perlu ada. Jadilah 2 biji kek kecik amik syarat, dah setahun umur kome berdua -Ameer dan Zahrin :)

Antara momen yang sempat dirakamkan :)
Disambut secara kecil-kecilan bersama famili tapi tetap meriah...
Saya adik-beradik bersama mak, anak-anak dan anak buah :)
Sesi potong kek, adik-beradik lain yang lebih teruja, hiks...
Kali ni ada gambar Uncle Pary...
Dedet pergi out station time ni, so dier tak dapat join...
Hanya dapat lihat gambar2 yang saya update kat FB jer, sob sob...
Saya nak beskal baru Dedet!!!

Sambutan secara sederhana sahaja,
Tapi ianya tetap bermakna,
Tanda ingatan buat anakanda berdua,
Ameer dan Zahrin sudah setahun usianya :)

3 comments:

ibuemir said...

nampak betul Yana orang kuat. habis lenjun baju dia.

Happy birthday Ameer, kejap je dah setahun

ibuemir

aimi said...

Happy birthday ameer :)

ida said...

Cutenya ameer. Happy birthday!