Thursday, July 23, 2015

Wah Wah, My Ameer Yang Teruja Jumpa Pek Huggies Ada Versi Gambar Baby Sofea

Bersempena dengan kesilapan memohon cuti hari raya baru-baru ini...
(Ahem, ingatkan anak mula sekolah hari Khamis, ghupanya Rabu dah start).
Disebabkan masih bercuti hari Rabu, so berjalan-jalan saya sekeluarga mencari barang-barang keperluan rumah di Tesco...
Adek Sod-Dot-Thor ni paling gembira hokeh...
Sejak dua menjak dah terer berjalan...
Asyik nak merayap keluar rumah ajer... Mak stress!
Tengah syok pusing-pusing satu Tesco... Tiba-tiba...
Sesuatu yang telah menarik perhatian Adek Sod-Dot-Thor...
Warna hijau pulak tu...
Mummy... mummy....
Meh sini... Meh sini...
Ater cuba mummy tengok gambar saper kat sini...
Seprise... Seprise...
Ingat tak mummy...
Baby girl yang kita jumpa masa first time Ameer join baby spa
Lepas tu kita naik bas sama2 ngan famili dier sebab nak pergi Legoland!
Ingat tak? Ingat tak?
See gambar Sofea lah mummy...
Ameer... nak dua pek ni boleh?
Ala... Siyes banyak saiz SOLD OUT kat sini...
Tinggal 4 pek saiz M jer...
Frust Ameer Mak Ameer nak membeli, sebab Adek Sod-Dot-Thor ni pakai saiz L...
Kena gegeh cari tempat lain nampaknya...

Anyway... @IllyAriffin, ur baby adek Sofea sangat comey hokey... 
Tahniah... tahniah... satu pengalaman yang manis buat Sofea :)

6 comments:

Illy Ariffin said...

makin handsome la adik Sod-Dot-Thor ni hahaha thank you tau Ayu, illy still lagi dok mencari tak jumpa.. kat kawasan umah illy masih yang packaging lama :) ni kat Tesco mana ni ayu?

tak sabar jumpa lagi next time, kot2 ada event mak2 and baby2 lagi ke kan hehe :)

AyuArjuna BiGoshh said...

illy...ayu jumpa kat TEsco Shah Alam...


Tapi dah habis...
Tinggal saiz M jer tu pun 4 paket jer... :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ILA SUKA TENGOK BUDAK2 PAKAI ROMPER.. NAK2 KALAU PEHA GEBU HIHI

AyuArjuna BiGoshh said...

ila- macam nak geget kan...


romper murah sikit hehehehehe

CikLily Putih said...

k lily pun tengok tadi kat giant je...

AyuArjuna BiGoshh said...

k.lily, skrg banyak tempat dah ada...

cuma illy masih tak jumpa hehehehe :p