Tuesday, August 4, 2015

Bila Ikhwan Dan Team HotFM Datang Beraya Memang Gamat Jadinya...

Ahem...
Ekceli hari Sabtu lepas memang PADAT betul jadual saya, huhu. Dengan jemputan sebagai blogger ke tayangan perdana siri animasi di Petrosains. Dengan makeup kelas dari Maybelline (menang tempat kedua untuk contest offline). Dengan Afiq yang ada trainning karate untuk tournament bulan 9 nanti. Dan juga paling excited team HofFM nak datang rumah dan bawa hadiah.

Hikhik...
Kebetulan masa dowang sampai ni dalam pukul 3:30petang, waktu hujan tengah menggila lebatnya. Memang kelam-kabut juga. Sebab kena angkut banyak barang. Dan kebetulan juga my laki dan Afiq takde (Dedet kena ambil Afiq dari trainning karate). So, yang tinggal hanya saya dan ahli jemaah rumah yang lain, hahahah. Oittts... tetap meriah...

Paling lawak, makanan yang saya hidangkan pun "simple" jer. Al-maklumlah rumah saya merupakan rumah ke-4 hari tu yang dowang terjah. Dan katanya ada lagi 3-4 rumah bakal menyusul. So, saya sangat memahami kehendak perut tetamu memasing yang mahukan sesuatu yang ringkas dan mudah ajer.

HAHAHAHAHHAHA...

Kalau korunk datang pagi, merasa jugaklah nasi lemak, kan...
Bila datang petang, kita jamu minuman petang ajerla...
Gitewwww...

Kitaorang borak-borak santai...
Tukar-tukar citer...
Gelak-gelak menggila...
Cam berbual biasa jiran tertangga, heheheh

Lepas makan dan minum... Sebelum balik...
Dapat hadiah...
Hoyeh... Hoyeh...
Muka yang takde perasaan dan tak tahu apa yang berlaku kat sini-->my ameer ler.
Cam biasa kat mana-mana acara...
My Amani selalu mencuri tumpuan...
Mungkin sebab dia kanak-kanak perempuan yang jenis banyak kaletah, kuat mengomel.
Aishhhh... Bukan main excited dapat duit raya dari Abang Ikhwan...
Hamper value RM500 bersama kad  Caltex bernilai RM200...
Acik, akak, omak dan saper2...
Kalau nak datang rumah... Habaq noooooo...
Adik Ameer menerima kunjungan semua dengan hati terbuka....
Inikan raya!!!

Chewahhhh sangat...
Apapun, TQ HotFM dan Caltex :)

12 comments:

mummy_ayu said...

wah bestnya...dpt jumpa hot fm!!

Hanim Hashim said...

Dapat bayangkan macam mana cepatnya kak ayu rushing hari tu kan hehe. Tahniah kak ayu and family!

AyuArjuna BiGoshh said...

mummy ayu--yg best sbb ikhwan yang datang...ikhwan tu mmg peramah dan baekkk :)


Hanim- kannnn....keluar dari petrosains tu pukul 2.30pm, pecut antar afiq..trs larik balik umah...lap peluh berkali2...heheheheh..apapun tq hanim :)

Mama Zharfan said...

beshnyaaaaa

AyuArjuna BiGoshh said...

mz : )

IQ = Iez Qis said...

raya 30 rumah nih! huaaa..bestnye! tahniah! XD

AyuArjuna BiGoshh said...

IQ iez qis- aah :)

web lol said...

Okay. Really nice post man !

adianiez AIDA said...

pasti seronok :)

Website development services said...

good day, your internet site is cheap. I do many thanks for succeed

free pc games said...

Hi there, I discovered your web site by way of Google even as looking for a comparable subject, your website came up, it appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

gun mayhem said...

Hi there, I discovered your web site by way of Google even as looking for a comparable subject, your website came up, it appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks.