Friday, August 21, 2015

Jom Sertai "RUN STROLLER RUN 2015" | Berpeluang Berlari Dengan Selebriti Serta Pelbagai Tawaran Hadiah Menarik

Dapat menghabiskan masa hujung minggu dengan anak-anak sememangnya menyeronokkan. Apatah lagi jika kita melakukan aktiviti sihat dan berfaedah bersama mereka. Pasti meninggalkan momen yang manis buat anak-anak kita :)

Saya nak war-warkan tentang satu acara larian yang  menyeronokkan membabitkan ahli seisi keluarga ~ RUN STROLLER RUN 2015.  Bertempat di Kepong Metropolitan Park, pada 8 November 2015 seawal 7.30 pagi :)


Dengan hanya RM85  untuk yuran penyertaan, tapi untuk kanak-kanak bawah 12 tahun ianya adalah PERCUMA. Dan kita bukan sahaja berpeluang berlari bersama selebriti yang popular di Malaysia seperti Daphne Iking, Sazzy Falak, Yasmin Hani dan juga Atlia Haron. Bahkan semua peserta juga menerima medal penyertaan (untuk berlari dengan stroller/ tanpa stroller) dry fit shirt bersama goodies bag yang nilainya RM200. Untuk bayi berstroller yang serta sekali, ada hadiah istimewa menanti mereka :) woot woot

Semua peserta larian juga berpeluang menerima pelbagai hadiah menarik menerusi cabutan bertuah yang bakal diadakkan selepas acara. Hadiah seperti BEBE CONFORT stroller dan Maxi Cosi car seat (RM10,000), jam tangan Ice Watch (yang bernilai hampir RM6,000), COMPRESSFORT calve sleeves and compression socks (RM2,000) dan hadiah paling ohsem tentulah....

iPhone 6!!!!!!!!!!
woot woot!!!

Keterangan lanjut...


Boleh buat pendaftaran di sini uolls : https://mro.myraceonline.com/rsr15/registrations

Acara larian 3.8 km ini adalah anjuran "The Marathon Company" dan untuk sebarang pertanyaan ataupun pertanyaan bolehlah email di info@themarathoncompany.com  atau hubungi di talian  603-74910505 (Isnin- Jumaat 10pagi – 5petang)


Keseronokan berlari dengan stroller,
Adalah aktiviti sihat yang luar biasa,
Ibu bapa kekal cergas dan bertenaga,
Bersama anak-anak bergembira!

Jom mendaftar untuk "RUN STROLLER RUN 2015"!

4 comments:

Mama Zharfan said...

Sgt menarik!!

AyuArjuna BiGoshh said...

mz mmg menarik :)

asfiedaimpiana said...

Bestnya...walau x ada anak, anak sedara pun boleh kan?
Tp mcm takut tersungkur je nanti hahahaha

AyuArjuna BiGoshh said...

boleh...klu nak lari sorang2 pun boleh