Wednesday, August 12, 2015

Raya Bersama Peneraju Drama Rindu Awak 200%

Saya dapat undangan melalui peraduan yang diadakan di FB..
Sebab dapat hadiah "khas" (voucher rm50 dan goodies nescafe)  tu yang beria pergi, hikhik
Lagipun citer ni agak hot di kaca TV lately...
Dek kerana penangan gabungan meletop Zul Arifin dan Ayda Jebat :)

Ok, props kat meja, hahahahaha

Siyesly...
Saya tak tahu apa masalah organiser yang menyebabkan event ini delay terlalu lama...
Hampir 1 jam 30 mininit kami menunggu, barulah nak bermula...

Tak tahulah atas sebab menunggu peneraju utama drama ini ataupun sebaliknya..
Tapi kalau tak silap Zul Arifin tiba di lokasi jamuan awal juga, huhuhu

Seee...
Gambar2 kat bawah...
Reaksi Zul dan Ayda, hehehe

Tengok jer..
Jangan komen apa2..hahah
Menggosip dalam hati jer hokeh...

Biarlah gambar berbicara :p

Sebab dah biasa sangat tengok dowang digandingkan..
Cam ada "kimia" gitewwwww

Yang adik kat atas pentas tu, memegang watak anak dowang dalam cerita Rindu 200% Edisi Raya..
Bagi saya acara jamuan ni biasa sahaja..
Ada kuiz tapi takdelah banyak sangat...
Hadiah pun biasa2 jer--> aishh ko ni demand benor...
Tak banyak sangat penglibatan artis dalam acara..
Cam jadi tetamu undangan semata...
Dan jemputan agak ramai...
Takde nampak esklusif sangat...
Tapi makan walaupun tak banyak variasi, sedap lah jugak :p

Mungkin sebab saya biasa menghadiri acara2 yang gah dan juga yang "simple" tapi still menarik...
So, saya punya "expectation" tentang acara inu sepatutnya lebih baik daripada saya alami...

Tapi, yaaalaaaaaaaaaa..ini hanya pendapat peribadi saya semata...
Orang lain mungkin pendapat mereka juga lain...
Tak sama...

So, jangan amik berat sangat tentang my komen..
Cuma dalam hidup ni kita perlu jujur apa yang kita rasa :p

Hopefully, event yang meraikan peminat seperti ini dapat diperbaiki dari masa ke semasa...

5 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

Event yg bagi I x best langsung. Bodyguard melarang ambik gambar dgn pelakon. Nak ambik gambar kena ikut time. Event ni I bagi 1 bintang

AyuArjuna BiGoshh said...

ezz-- haha...adoihai....

mama tisya said...

lama btul delay..plakon lmbt smp ek hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

mt- rasanya ayda jebat tu lmbt..mslhnya delay dier biarkan kitaorg terkontang-kanting kat situ..tu yang bosan...klu mc berperanan mesti ok

yanie yusuf said...

whah best dapat beraya dengan Zul dan Ayda..