Monday, September 7, 2015

Entri Sekali-Sekala | Soping Koleksi Umie Aida di Jovian

Masa saya dapat voucher Jovian ni...
Siyes, perkara pertama yang terlintas di kepala saya..
"Ko, nak beli apa kat butik Jovian???"

Erkkkk...
Sebab, Butik Jovian ni antara butik esklusif dan kebanyakan produknya memang mahal2..
Adapun ianya setaraf dengan kualiti material dan nilai rekaanler...

So spesis punyai kewangan cam saya, telan air liuq jer mampooo...

Tapi apa yang best..
Staff Jovian semua jenis friendly...
Dah terlatih dowang ni melayan pelanggan tanpa mengambil kira bulu..hahahaha

Ini merupakan kali kedua saya terjah butik Jovian, so perasaan excited takdelah rasa sangat..
Cuma perasan banyak giler koleksi baru yang mata ni boleh menjamu...

Tapi dalam banyak koleksi kat situ...
Saya memang minat koleksi tudung...

Terutama koleksi dari Umie Aida...
Yang ni rasnaya dari Salina Collection..

Yang ini Melur Collection...


Rembatan saya...

Koleksi Melur....Merah Bata dan Coklat...
Harga RM108 sehelai...

Suka sangat manik2 ala brooch kat sini...
Memang lekapan takleh dibuka...
Inner Jovian yang lembut berharga RM30 sehelai...

Yang ini dari kolesi Salina...
Saya suka sebab ianya agak lebar, dan jatuh...
So, memang pakai terletak cantik..

Ada macam stud yang cantik kat tepi tudung....
Harga RM109 sehelai...

Beli guna voucher :)
Kena tambah sikit ajer....
Alhamdulillah rezeki ....


3 comments:

Hanim Hashim said...

Alamakkkk kak ayu dah beli dah? Anim jugak yg blur takb tau nak beli apa ni haha. Tunjjuk ajarku sifu haha

YieN said...

wahhhh..! bestla ade voucher.. kalau sesendiri nak beli mmg melopong jugaqlah :P

AyuArjuna BiGoshh said...

hanim---- ok nanti akk consult hahahah

yien- bolehlah guna sikit2 vou tu...klu nak bayar penuh mmg lap air mata :p