Sunday, September 27, 2015

Post Event : Carrie Bac Buster Family Day

Pagi Sabtu yang begitu mendamaikan, membawa saya dan famili berada di Sunway Lagoon seawal pagi bersempena dengan hari keluarga yang dianjurkan oleh Carrie Junior. Ramai juga rakan di FB saya pun turut serta :)

So saya memang excited giler nak jumpa mereka (ramai yang pertama kali baru nak bersua muka, heheh)

My Amani antara yang paling teruja bila dapat ke Sunway Lagoon!

Acara di atas pentas oleh Abang Alam Wakaka....

Pelbagai aktiviti telah disediakan oleh pihak penganjur. Paling mengujakan kanak-kanak semestinya acara di atas pentas. Mereka benar-benar "enjoy" menari dengan maskot Carrie dan juga Captain Bac Buster yang ohsem.

See, bukan kanak-kanak jer yang enjoy, bahkan mak pak pun join sekaki happy sekali...
heheheheheh

Antara aksi Alam Wakaka yang begitu happening dalam setiap gerak tarinya :)

Berebut kanak-kanak termasuk mak ayah nak jawab soalan yang diajukan oleh pengacara yang kelakar ini. Hahahahah....
Dapat hadiah voucher weh...semua berebut nak.....
Memang kelakar!!

Ada photobooth, yang mana kita boleh rakam gambar bersama ahli keluarga yang lain...
Pelbagai props turut disediakan...

Ada face painting!
Port yang my Amani memang aim sejak sampai kat sini...

see my Amani...adehh gambar blur lah pulak...
Tapi ni jer gambar yang sempat amik, rugi betoii..

Acara bersama Carrie Bac Buster memang sangat relaks dan santai. Tepat pukul 12 kami sudah boleh beraktiviti bersama keluarga (free aktviti). Lepas kami makan tengahari (makanan disediakan oleh pihak Carrie) . Apa lagi kami sekeluarga melenjanlah di dalam Sunway Lagoon. Memandangkan tiket yang saya dapat adalah All Park Passes, kihkihkih. Panjanglah langkahnya...wohooooooooooo.

 Jumpa zombie yang menggerikan ini....
Tengh beratur nak beli Burger King, hikhikhik

Sepanjang masa ada sahaja bersembahan menarik dari pihak Sunway Lagoon..
Meriahhh koooo....

 Ok, masalah untuk pegi mandi manda...
My anaks yang sememangnya sudah teruja kuasa dua!

Cuba bayangkan saya dan famili sudah berada di sini sejak pagi, dan bertolak keluar dari Sunway Lagoon hampir pukul 6 petang. Memang hari yang memenatkan tetapi sangat menyeronokkan.

TQSM banyak banyak kepada Carrie Junior kerana mengajurkan family day seperti ini. Dan saya sangat berbesar hati kerana terpilih antara pemenang di FB page Carrie. 

TQTQ juga untuk semua fasiliti dan kupon2 yang best yang kami dapat gunakan sepanjang berada di sini...

TQTQ for the support and owesome team from Carrie Junior. I appreciate it so much..


Terima kasih kerana membolehkan saya dan keluarga dapat menghabiskan masa hujung minggu dengan aktiviti berkualiti dan menyeronokkan!!!

2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

best tue.. mak yg best ke anak? haha

AyuArjuna BiGoshh said...

ila---mak yg hover excited ngeeee