Saturday, September 5, 2015

Shopping di CALAQISYA Bersempena Dengan Ulangtahun Yang Ke-4

Perhatian kepada warga Shah Alam dan penduduk sekitarnya...
Sebelum hakak terlambat, nak habaq mai pada mereka2 yang meminati produk dari CalaQisya..
Butik ini meraikan hari ulangtahun yang ke-4 hari ni ya uollls....
So, ada banyak tawaran istimewa dan hebat untuk semua pengunjung butik...

Saya pulak kebetulan pagi tadi nak ke Jovian, sebab nak redeem barangan Jovian guna voucher tersinggah lah sini...
Pekena cendol 2 mangkuk...
Belek-belek kasut menarik...2 pasang untuk RM100
Terus terjah dalam butik...

Siyes, takdelah sesak sangat...
Ramai pengunjung yang jadi personal shopper..
Beg IKEA biru kooo dowang heret...

Memang semua soping...
Tengok list orang order...

Ada gak jenis yang shopping cam saya...
Amik, pilih,lepas tu pilih lagi...
Dah tu masuk fitting room..
Keluar-masuk..
Tukar saiz dan kaler...
Amik-letak-amik-letak...
Sebab aper tau...
Kena tengok bajet hahahaha...

Murah pun...
Kalau beli 3-4 pasang jadi beratus jugak, aishhhhhh

Untuk rekaan terbaru..
Pengurangan diskaun takdelah banyak sangat...kurang dari 30%

Tapi saya suka terjah area yang menawarkan produk yang jauh lebih murah dari harga asal...


Kat area semua baju dijual pada harga RM80 ...


Banyak juga pilihan..
Tapi takdelah saya snap semua...
Nampak sangat hakak cam mamarazi kat situ...
Setakat 2 keping ni pun hakak dah cukup malu dengan promoter kat situ, hahahahahha

Harga tudung paling murah shawl biasa RM20 sehelai..
Yang instant bercorak 3 helai RM100..
Yang instant plain tapi bersama inner silang 2 helai RM100...

Bolehlah murahkan...

Sebab, siyes kualiti kain dari CalaQisya memang thorbaek!!
Ini memang saya tak nafikan...

Saya tak merembat tudung kat sini, memandangkan misi saya nak amik tudung kat Jovian menggunakan voucher. Nak beli baju kat Jovian idaklah hakak mampoo...

Dari terus hakak merepeks...
Meh skodeng apa yang hakak sempat rembat...

 Baju kurung ni...
Harga asal RM169, tapi dijual RM80 sahaja...

 Kurung pasak pahang...80 hengget juga...

 Jubah ni...
saya suka sebab material dier...
Rekaan die biasa ajer kalau nampak dari depan...
Biarpun ianya breastfeed user friendly punya patern...

Ater hakak suka rekaan belakang jer..
Berombak cantek...
Hiks...

Banyak lagi yang chantek2...
Tinggal duit tu banyak berkepuk2 atau tak..

Tadaaaaaaaaaaaa...
Confirm, terbatuk2 laki hakak baca posting ni, hahaha

Takpe anggaplah upah jaga anak bersempena ketiadaan di rumah ya dedet,,,hiks

Sebab beli 3 barang...
Dapat 3 paper beg putih comel..
Dalamnya ada free gift di atas...

Giler koo tak suka....
Dapat benda free cenggini senyuman hakak lebih pure manis mengalahkan senyuman Kak Ros yang dah dapat bantuan 2.6 billion tu tauuuu..

:p

No comments: