Wednesday, September 23, 2015

Super Heroes Cafe...

Hari tu...
Masa jalan-jalan kat Sunway Putra Mall, nampak kedai Super Heroes ni...
Excited juga sebab ramai dah buat review datang makan kat sini...
Tarikan utama bukanlah pada rasa hidangan itu..tepi lebih kepada cara persembahan hidangan itu sendiri...
Super Heroes Cafe terletak bersebelahan dengan butik baju barangan Super Heroes...
Memang nampak gah ler dari luar...

Tapi baju-baju kat sini memang mahei ler...
Ater bayangkan sehelai t-shirt yang katanya SALE pun harga RM99...
Ni belum tengok harga katanya last season stock RM229....
Giler maheiii untuk saya yang daripada golongan marhein...

Antara menu-menu yang ditawarkan disini...
Paling "hot"kat sini adalah coffee and hot chocolate...

Ice Blended and Shakes..

Ice Juices dan Fresh Ice Juice

Antara main dishes- pelbagai jenis berger yang ditawarkan...

Other main dishes - Pancake dan pizza...

Air Tin dan botol esklusif dari Super Heroes...mohon jangan tanya harga....errkkkk
Air tin.. harganya menghampiri 10 hengget koooo


Apa yang diorder...

Boy Wonder Yuzu Ice Lemon tea...RM9

Suka betul tengok ais kiub ni...comel :p

Man of Steel - Blue Caracoa Soda RM13
Rasanya macam minum air gas mountain dew yang versi biru,,,

Why So Serious - Black Currant Soda , RM13


King of Atlantic Yuzu Juice, RM13

S Means Hope Cappucino, RM11

Catwomen Jewel Salted Caramel Latte, RM15

Latte dia sangat pahit...so memang menambah gula berpaket2 ler...
Unless uolls suka yang pahit...so bolehla order Latte,,,

SHAZAMI (Banana & Raisin Pancake), RM13
Hidangan pancake biase ajer...cuma ada aksesori pisang dan raisin..

Nightwing Rampage (Blue Berry Pancake), RM13
Hidangan pancake pun biaser ajer...takdelah secret resepi sangat dalam adunan...

Tq Nannie Isa sebab sama2 belanja...
Memang merabakkan poket sungguh,,,

Repeat lagi ke sini...
Erkk fikir banyak kali...

7 comments:

Hanim Hashim said...

semput tengok harga dengan makanannya .. huhuhu

AyuArjuna BiGoshh said...

kannnmmm maheii berbeno....

mama tisya said...

mahal sbb deco2 tu la kn...peminat sueprhero suka la dtg cni

AyuArjuna BiGoshh said...

amy- agaknya kot, mahel sebab deko yang cantek huu

eyza said...

Mak ai.. mmg rabak poket camni.. huhuhu..

shila azizi said...

Telan airliur baca menu dengan harganya kak...

AyuArjuna BiGoshh said...

eyza-- kannn hahahah

shila- tu ler nama menunya bombastik giler...