Monday, October 19, 2015

PRINTCIOUS, Pelbagai Tawaran Hadiah Istimewa Buat Yang Tercinta

Kita abadikan sesuatu yang istimewa, lain daripada yang lain dan unik untuk dijadikan kenang-kenangan sememangnya meninggalkan satu momen yang indah. Apatah lagi cenderahati esklusif yang sedia ada juga menanti untuk dibuat pilihan, memang memudahkan!

printcious penjenamaan semula daripada website HeartBeat.my menawarkan pelbagai koleksi souvenir seperti t-shirt, mug, bantal dan perhiasan deko di ceramic tiles. Yang bertambah menarik, koleksi ini ditawarkan dengan pelbagaai rekaan dan kita juga boleh membuat tempahan istimewa mengikut citarasa yang dikehendaki.

Hanya layari di laman web printcious, create akaun disana samada memasukkan detail peribadi mahupun log in menerusi akaun GB.

Seterusnya updatekan segala informasi diri terutama di bahagian alamat penghantaran.

Seterusnya bolehlah buat pilihan jenis cenderahati yang hendak dibuat tempahan. Antara lain seperti:-

* T-Shirts
* Mugs
* Cushions
* Ceramic Tiles


Di website printcious juga ada menyenaraikan jenis rekaan mengikut kategori. Jadi ini memudahkan kita sebagai pembeli untuk membuat carian.

Di bahagian kategori T-Shirts, kita boleh buat pemilihan t-shirt mengikut personaliti kita.



Ada macam-maca uolls...
Memang rambang mata nak memilihnya :=)


 Cuba tengok di bahagian Cushion @ bantal ni.....
Memang saya teruja gila!!!!!
Banyak yang menarik dan cantik, rasa nak borong semua untuk membelinya....


 Hadiah ceramic tiles ni sesuai untuk kita hadiahkan buat seseorang tanda ingatan. Contohnya untuk hari jadi BFF, untuk kawan kerja yang akan berpindah dan sebagainya.


 Untuk nampak lebih istimewa ketika menikmati secangkir air coklat panas. Kita boleh guna mug yang comel ini. Kalau tak nak guna sebagai cawan minuman, kita boleh juga jadikan ianya sebagai perhiasan. Praktikal bukan?

 Ada pelbagai pilihan rekaan...
Semuanya cantik dan menawan :p

Nak lagi nampak lebih istimewa...
Kita buat custom order...

 Samada t-shirt, banral, mug dan ceramic tiles...


Caranya sangat mudah...
Hanya pilih jenis cenderahati...

Sebagai contoh saya pilih t-shirt...

 Boleh pilih jenis gambar yang hendak dimasukkan samada dari template yang disediakan atau fail dari drive kita sendiri..

 Oh ya boleh masukkan teks pilihan dan juga boleh pilih warna yang digemari :)


 Ok. yang saya nak order cushion @ bantal mengikut rekana tersendiri...

Menarikkan!!!!


Jika ada apa permasalahan seperti barang yang dihantar tidak menepati citarasa, rosak dan lain2. printcious akan sedia memberi respon dengan segera. Dan untuk pembelian lebih daripada RM75, kos penghantaran tidak akan dikenakan.


So, apa lagi jangan lupa terjah printcious 
Buat pilihan cenderahati buat ur' precious!!

Untuk promosi dan keterangan lanjut boleh LIKE dan KLIK di https://www.facebook.com/printcious

3 comments:

Merlyn Hasshim said...

menarik.. berkenan sungguh dengan t shirt yang ada tulis " my wife has an awesome husband ".. agak-agak kalau beli kat laki dia nak pakai tak?

AyuArjuna BiGoshh said...

merlyn- belasah jer hahahahahahah

Ezna Ahmad Khalili said...

menarik ni...