Monday, November 2, 2015

Antara Perkara Terjadi Yang Boleh Kita Stress Sepanjang Hari..

1. Kereta rosak
2. Lupa bawa kunci opis
3. Nak keluarkan duit, tapi semua atm kita pergi tak boleh beroperasi
4. Sakit perut
5. Handphone tertinggal kat rumah
6. Baju tiba2 kotor awal pagi sebab tertumpah Nescafe
7. Bos minta hantar paperwork hari ni, last minute biarpun deadline lagi seminggu
8. ...
9..

dan banyak lagi sebenanrnya...


Tapi saat ni, hari ni yang paling stress terjadi kat hidup saya...

MEMORY CARD ROSAK...


Hancur lebur, segala mak nenek file, gambar dan macam-macam lagi hilang!!

Rasa nak hantuk kepala kat meja sambil ingatan separa sedar kat kepala ni teringat2 kat ZAWARA Coffee...haishhh kalau pekena secawan cuns jugak time stress cenggini :(

1 comment:

CikLily Putih said...

mari kite pi minum kopi ek..