Saturday, December 5, 2015

Jom Dapatkan Koleksi Garfield di Guardian Yang Berdekatan!

Saya percaya ramai kat Malaysia ni meminati kartun Garfield!!!

Nak habaq kat uollls Guardian hari ni ada memperkenalkan Kempen Garfield On-the-Go yang mana pengunjung Guardian boleh menyertai program penebusan barangan Garfiedl. Memang menarik dan besh giler :)

Kempen ini telah dilancarkan oleh Peter Dove, Ketua Pegawai Eksekutif Guardian Health and Beauty Sdn Bhd. Menerutut beliau:-

"Di samping memenuhi pelanggan yang sentiasa berubah keperluannya, Guardian Malaysia sentiasa mencari idea kreatif untuk memberi ganjaran kepada pelanggan setianya yang terdiri daripada rakyat Malaysia dari semua lapisan masyarakat, "

"Ikon Garfield bukan sahaja boleh membawa kembali kenangan manis bagi kebanyakan orang dewasa, ianya juga diminati oleh golongan remaja dan kanak-kanak"

Sepanjang pelancaran kempen ini juga terdapat beberapa pertunjukan menarik dan hebat.
Antaranya seperti:- 
Pertunjukan akrobatik

Pertunjukan gendang



BUTIRAN PROGRAM PENEBUSAN GARFIELD ON-THE-GO:



Pengguna hanya perlu membuat pembelian RM20 untuk menerima satu setem. Sebaik sahaja mereka
telah mengumpul 20 setem, mereka boleh menebus barangan Garfield dengan hanya membayar harga barangan yang telah diberi diskaun (memang murah dan berbaloi!). Pengguna juga boleh mendapatkan setem tambahan dengan membeli barangan tertentu (boleh semalk di outlet Guardian).
Dan setem istimewa ini akan dikeluarkan pada semua yang mengambil bahagian kedai Guardian di seluruh negara:


Dari tarikh seperti bawah :-

- Dari 19 November 2015 hingga 29 Februari 2016 bagi Semenanjung Malaysia

- Dari 3 Disember 2015 hingga 29 Februari 2016 bagi Malaysia Timur

Apabila mereka telah mengumpul 20 setem, pengguna boleh:

- Penebusan  Garfield Overnighter RM29 (RM79 harga runcit);

- Penebusan beg Garfield pada RM39 (RM99 harga runcit);

- Penebusan beg Garfield sekolah troli pada RM69 (RM199 harga runcit);

- Penebusan 18 Garfield "bagasi beroda RM129 (RM399 harga runcit).

Penebusan boleh dibuat dari 19 November 2015 hingga 14 Mac 2016.



Bukan itu sahaja, pengguna boleh berdiri lagi peluang untuk memenangi Vespa! Apa yang mereka perlu lakukan adalah dengan membuat pembelian RM30 termasuk satu (min) produk Guardian. Dan bolehlah menyertainya di akaun rasmi LINE Guardian Malaysia. Sembilan Vespa skuter, baucar Guardian, anak patung LINE dan pelbagai hadiah lain boleh dimenangi, so uolll jadi jangan ketinggalan untuk menyertainya tau!

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.guardian.com.my

3 comments:

Azyyati Liah said...

Sis,

Tq for your info =) Btw jemput join 1st Mini Giveaway

http://azyyatiliah.blogspot.my/2015/12/1st-mini-giveaway-by.html

QasehnyaRania said...

menarik
saya peminat garfield
nak la. bagi anak.hikhiks

ppsstt: follower baru, singgajj dr Ga emas lutih

MAT NOR said...

Beli online pun boleh dapat setem. Boleh redeem beg Garfield tanpa perlu ke outlet guardian. Jimat masa dan kos. Penghantaran by courier with promosi free postage sekarang ni. Tunggu je order dan bag Garfield di rumah. Lagi mudah dan senang.