Thursday, December 3, 2015

Rembatan 4 Pasang Kasut Jelly Bunny Guna Voucher!

Saya memang lama tak update citer dapat hadiah...
1. Sebab takde lah lebat mana menangnya
2. Malas nak amik gambar, kendian nak tulis entri cam hazab rasa malasnya!

Tapi sebab masa nak redeem voucher ni terambil beberapa gambar, so haruslah gigih nak masukkan citer ni dalam blog. Boleh dikonang-konang selalu, gitew.... buahahahahha 
3 beradek dari 6...
Cam biasa masuk kedai, dapat pulak yang pekerja dier jenis melayan customer.
Automatik dowang ni akan menjadikan kedai ni macam mak pak dowang punya.

Dah lama saya tak masuk kedai Jelly Bunny...
Rasanya sepanjang hidup, ini baru yang ketiga saya terjah butik kasut ni.
Dan ketiga-tiga butik Jelly Bunny yang saya pergi, kesemuanya saya dapat layanan terbaik dari staff dowang. Kiranya tak ada perasaan serikla kalau nak datang berbelanja lagi.

Kali ni saya dan famili ke Jelly Bunny cawangan Sunway Putra Mall...
Saya memang suke giler dengan konsep hiasan dalama butik Jelly Bunny ni.
"Simple dan bersahaja", hiks...
Belek juga koleksi wallet JB... erkk mahei jugak harga... cecah seratus lebih, huhuhu
Ada koleksi handbag (tapi terhad) dan juga beberapa koleksi kasut yang agak esklusif rekaannya.
Cam saya antara rakyat marhein...
Yang nak datang dan membeli guna voucher...
Kita pilih2 yang harga sederhana sahaja ler...
Banyak juga pilihan rekaan dan warna yang cantek2...
Untuk orang dewasa dan kanak-kanak...
Ada juga kasut yang dijual sama patern dengan hand bag...
Memang cantek la kalau dipadankan dengan baju yang sama warna.
Sedondon chewah sangat!!!
Last2 pilih punya pilih... dapatlah 4 pasang kasut.
2 untuk Amani dan 2 untuk Yana.
Bayar guna RM150 voucher, top up 6 hengget jer....
Jimaaaaaaaaaat sangat :) Buahahahahaha

Mak dier, siap pilih satu design kasut untuk Yana dan dah acu try muat pulak. Siap bagi hint2 kat Yana, ni agak2 kalau mummy nak pinjam pakai boleh kan? Terus dedet sound sejibik... "Bukan awak dah lebih berdozen kasut kat rumah? Tak cukup lagi ke?"

Saya senyum jer... tapi dalam hati... "Alaaaaaaaaa takde design yang ini..."
Pomfuan kan, sekian.

6 comments:

Mama Zharfan said...

the best part is bila byr pakai voucher ehhehehehehe

mama tisya said...

lama tk singgah jelly bunny..dlu opis dkt ngan klcc bole la pegi...last bli xsilap 2014 ..suka pki kasutnye sbb wangiiiii and selesa hehe...syok la bli guna voucher

juelee said...

kehkehkeh jawab dlm hati je la kan kak.....
tp best sopim guna voucher.. aih plg syiok kalau menang contest CASH atau voucher sopim.....

AyuArjuna BiGoshh said...

mz- kannnn hehehe

mt- jb memang selesa dan harga berpatutan

jue- hehehe...nepsu pomfuan kan...mmg vou tanpa songeh dan duit antara yg best klu dapat

kisah earty said...

singgah dari segmen http://www.masturadin.com/2015/12/giveaway-disember-2015-cash-rm500-by-emas-putih.html

Cikgu Norazimah said...

Salam mesra dear, CN follow sini 565 dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2015/12/giveaway-disember-2015-cash-rm500-by.html