Wednesday, December 23, 2015

Royal Tea Party Bersama KWC

*Disclaimair: 70% gambar bukanlah hasil bidikan lensa saya tapi saya cilok dari FB KWC, Mama Tisya (Amy Aril), Iris Delisha dan Alya. Mohon dihalalkan bagi tujuan penulisan dalam blog ayuarjuna.blogspot.my

Dengan mempertaruhkan satu gambar dan dihantar penyertaan secara suka-suka. Akhirnya My Amani antara pemenang yang dijemput menghadiri "tea party" bersama KWC.

Masa masuk takdelah plan beria nak pergi party ni...
Lepas dah tahu menang, fikir banyak kali nak pergi atau tidak (sindrom sengal mak2 yang hari minggu dier nak membelit depan TV, kihkihkih).

Last2 pada hari kejadian tengok Amani mula bermain ntah apa2 dalam rumah, terus minta izin ngan Dedet ajak Yana dan tarik Ameer sekali untuk hantar my Amani ke tea party anjuran KWC.

Tema royal tea party...


Tapi achik-kan golongan marhein, hahahahaha
So baju princess saiz Amani sekarang memang takde. So mengambil konsep belasahlah labu sarungkan ajer baju gaun 10 hengget warna pepel yang dibeli masa kat Jusco masa JCard Day. 

Nilah lebih kurang gambaran party yang dianjurkan.

 Gambar dari page KWC, so mana yang aderlah ya, heheheh

Dekorasi pada makanan semua chantek2...
Mak anak2 ni yang terover teruja tau!!

 Amani yang ala2 Princess yang berwatakan sederhana. Langsung takde gaya, hahahahaha

So, ada pertunjukan dan makan-makan..

Dan acara yang ditunggu2...

FACE PAINTING!
 Muka budak yang serius nak dimekapkan...

Sangat bersabar menunggu giliran...
Kali ni sabar untuk dicontengkan...

Adik dier pulak yang tak sabar..
Capek mak dier hari tu..

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ramai kengkawan FB a.k.a comper online yang join tea party ni....

Antara yang sempat bergambar (tq sebab ajak hakak berselfie, hehehe)

 Alya..

 Iris Delisha

Mama Tisya dan semua!!!

Rasanya sepanjang kewujudan KWC ni kat KL, ni yang kedua saya terjah.

Oi makkkk aiiii
Menggila tengok baju2 kat sini...
Kalau pandai cari yang berkualiti pun boleh dapat harga murah...


Sempat menyoping ngan Yana..

Anak seronok kat tea party..
Mak soping ngan hepi...

win-win situation gitewwww


7 comments:

mama tisya said...

mujur dtg walaupun lambat...nanti bole dtg lg shopping lg hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

mt- hehehehehe sempat lagi tu menyopingggg

mama tisya said...

mmg rambang mata la kalo mak2 kn...mmg kena bw extra duit hehe..tisya sedih xsempat nk face painting

Chooyaya! said...

kite selalu berangan nanti kalau ada anak perempuan nak main-main princess tea party macam ni la. hehe. anyway congrats Amani!

AyuArjuna BiGoshh said...

mt- memang sangat rambang..alololo shian tisya

kak su---- hahahaha takpe insyaallah ada rezeki shiedong dapat adik gegurl one day :)

eynda said...

Tahniah Amani... nampak meriah party tu...

AyuArjuna BiGoshh said...

eynda- tq aunty..mmg meriah :)