Wednesday, January 27, 2016

My BFFs Semua Sedang Sibuk, Huhuhu

Time flies....
atau dalam melayu jawanya "copetnya masa berlalu".....

Siyesly, dah masuk 6 tahun kitaorang berkawan rapat :) -> Ezz, Mira, Suzz dan Saya....

First entri pasal kitaorang...

Then perjumpaan yang secara sengaja atau tidak sengaja, ada yang saya update di blog ada yang tak...
So, antara yang terupdate...

ada lagi rasanya...

Dan bila emo....mula naik entri cenggini, kahkahkah

Perkara paling gila kitaorang pernah lakukan...

latest gather, miera tak dapet join, huhuhu
6 tahun uolls tahun ni kita bersahabat...

Walaupun kita jarang dapat jumpa gather2...
Tapi bila ada masalah, atau perkara gembira nak dicerita...
Mereka2 inilah yang saya cari dulu...

Yang best...
Bukan setakat kami2 ajer berkawan..
Bahkan laki2 kami pun baik sesama...
Kira boleh geng kalau berjumpa!

Dan sekarang memang masing2 sibuk dengan komitmen...
Bukan setakat komitment pada kerja..
Bahkan pada keluarga juga...
Terutama perkara anak...
Hooii memang tak menang tangan nak menguruskannya...

Apapun...

tq for ikatan sahabat...
tq kerana sudi menasihat...
tq kerana selalu ada bila memerlukan....


Happy friendship day..ehhh sesuka hati jer..hahahahahaha

Miss u guys - Ezz, Miera n Suzz

5 comments:

Mama Zharfan said...

miss u too!!!!!!!!!!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

mz--huhuhuhu

Kak Nieyl said...

semoga persahabatan ini kekal sampai bila²

Ezna Ahmad Khalili said...

ahhhhhhhhh sweetnya....senang i nak refer pertemuan kita dalam blog u ni...hehe...tq ayu for being my friend :-)

AyuArjuna BiGoshh said...

kak nieyl- tqqqq


ezz- kan sweet kan ai..heheheheh