Thursday, January 28, 2016

Subway Memang Mahal, Tetapi Berbaloi Bila Beli Guna Voucher!!

Ai rasa kalau uolls baca tajuk entri pun dah tak paham apa yang cuba ai sampaikan dalam entri kali ni, buahahahahahhaha..
Gegeh tau menulis pepanjang pasal pomosi Subway...
Apapun orang dekat2 kalau berminat nak voucher, inform ai ya...
Ai ada segenggan voucher ni,,
Ada orang kasi so saya agih-agihkan lah saper2 yang berminat....
Makan satu famili pun gerenti tak abis....

Tapi voucher ni untuk kawasan KL dan Selngor yang tertentu ajor....
Beli satu percuma satu...!!


Kanak-kanak Ribena Perisa Strawberry ni memang hepi habis...
Yolah sekali-sekala mak dier yang kedekut ni belanja sakan...
Tu yang hepi sebenarnya...
Nak kata penggemar nombor satu Subway tu idokler...

Ok, sekian terima kasih..


Buahahahaha

4 comments:

Dewi Aja said...

Hello Blogger!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

juelee said...

baru smlm makan subway.. faveret sy jugak ni.... kalau sudi meh lanting ke saya skit bocer tu.. muhahah

AyuArjuna BiGoshh said...

jue nanti pm add

Salma Tayo said...

saya suka makan subway ni, kenyang ya amat. nak sikit voucher.hihi.