Monday, February 8, 2016

GLOWTOX Suplemen Kesihatan Terbaik Buat Wanita Seperti Saya

Diperkenalkan dengan produk kesihatan yang dihasilkan dari ekstrak buah anggur memang buat saya teruja. Ini kerana saya memang bermasalah mengambil makanan kesihatan yang begitu kuat terasanya ubat. Biarpun umur dah 30-an, saya memang spesis manusia yang tidak suka makan ubat, erkkk.

Sehinggalah saya mencuba GLOWTOX, ianya benar-benar memenuhi citarasa tekak saya. Terasa seperti menikmati air yogurt yang enak!
Menariknya tentang GLOWTOX keluaran Tiara Wellness ini ianya diformulasi dari bahan-bahan semulajadi seperti:-

* Ekstrak Biji Anggur
* Acai Berry,,
* Ekstrak Zaitun
* Habbatussauda
* Fructooligosaccharida - alternatif untuk rasa kemanisan, rendah kalori
* Multivitamin

Yang menariknya GLOWTOX ini digabungkan dengan formula terbaik. Dengan kandungannya yang kaya pre-biotik ianya bagus sekali untuk penjagaan usus, Dan ianya juga bertindak sebagai anti-oksida, secara tidak lansung ianya anti penuaan - menjadikan kekal awet muda dan kulit kita bertambah cantik. Bukan itu sahaja, produk ini juga mampu bertindak sebagai anti kanser dan boleh mencegah daripada penyakit kritikal dengan izinNya.

Jika kita ada alami masalah-masalah seperti di bawah:-

✔ Sembelit
✔ Gastrik dan ulcer perut
✔ Cirit-birit
✔ Ketidakhadaman (angin, ketidakselesaan perut) sebu, BUNCIT
✔ Allergik
✔ Jangkitan bakteria
✔ Selsema
✔ Kolestrol
✔ Sistem imunisasi rendah
✔ Buasir
✔ Kulit kusam
✔ Kulit berjerawat
✔ Susah turun berat badan

✔ Badan tidak bertenaga & cepat letih (banyak toksin dalam badan)

Adalah disyorkan untuk kita mengambil GLOWTOX ini sebagai pemakanan kesihatan tambahan :)


Sebagai seorang ibu yang berkerja dan pada yang sama perlu menguruskan anak-anak, tidak nafikan saya memang tidak punyai masa untuk melihat penampilan diri sendiri setiap hari. Bila sudah bekerja sepanjang hari, badan juga mudah letih dan wajah tentunya kelihatan begitu kusam. Tambahan pula setiap kali pulang ke rumah pelbagai urusan rumahtangga sudah menanti seperti memasak, membasuh dan mengajar anak-anak di rumah.

Bagi mengatasi masalah ini, saya memang perlukan supplemen  bagi mengimbangi keperluan badan yang memerlukan makanan kesihatan untuk saya sentiasa cergas dan betenaga.


 Didatangkan dalam pembungkusan sachet seperti di atas. Adalah disyorkan untuk mengambil ketika perut kosong sama ada waktu pagi atau malam. Bilangan disyorkan antara 1 hingga 2 sachet sahaja setiap hari.

Cara menikmatinya juga sangat mudah..
 Samada kita membancuhnya bersama 100ml air (suam ataupun sejuk).
Kacau atau shake secara perlahan..

Minum terus dan rasanya seperti air yogurt uolls!!
Sedap...

 kalau tak nak bancuh dengan air. Boleh juga makan direct dari sachet. Sedap juga, seperti makan gula-gula yang masam-masam manis :p

Produk ini juga boleh diambil oleh kanak-kanak, ibu yang mengandung 4 bulan ke atas dan wanita yang menyusu ya!


Untuk lebih rujukan dari testimoni pelanggan boleh rujuk pada pautan ini ya!!
http://bit.ly/testiglowtox

Sebarang pembelian dan pertanyaan boleh hubungi:-
013-294 1101
011-1194 1101

website:
www.tiarawellness.com

fb page:
TIARA WELLNESS HQ

IG:
tiarawellnesshq


Happy me with my lovely kids....

Biar usia terus menginjak dengan berlalunya masa...
Janji diri ini terus sihat, cergas, bertenaga dan ceria!



6 comments:

mama tisya said...

Gmbr last tu mcm adik and kakak gtu

mama tisya said...

Gmbr last tu mcm adik and kakak gtu

Nur Misnan said...

wahhhh... karen.. mama ayue makin seger buger ler lepas ni. makin muda ayu..

sedapkan makan mcm tu jugak.. heheh

Nur Misnan said...

wahhhh... karen.. mama ayue makin seger buger ler lepas ni. makin muda ayu..

sedapkan makan mcm tu jugak.. heheh

AyuArjuna BiGoshh said...

am a.k.a mama tisya-- hehehehehehe..tq :)

Kak nir misnan - yg penting ianya sedap..insyaAllah nak amalkan tiap2 hari agar keawetan muda tetap maintain..

Mohd Zarin said...

Memang betul-betul sedap rasa Glowtox ni kan. Bertambah glow la lepas ni...