Tuesday, August 16, 2016

Mujur Ada ABS Powerbank Penyelamat Keadaan!

Perkara yang paling ditakuti. Di saat-saat 'emergency' bateri handphone tinggal nyawa-nyawa ikan, banyak lagi perkara dan urusan yang perlu diuruskan dengan berkomunikasi di talian. Apatah lagi kesibukan kita yang perlu ke sana-sini pastinya kita perlukan ''gadget"yang praktikal dan mudah untuk di bawa ke mana sahaja.

Mujur saya telah diperkenalkan ABS Powerbank. Yang sememangnya nampak begitu kompak dan trendy. Memang memenuhi citarasa orang seperti saya yang sukakan sesuatu yang unik dan comel :-)

video

Jom lihat dalam satu pek ABS Powerbank -unboxing!


 Sedikit informasi mengenai ABS Powerbank yang saya guna ini :-

Model: Y304
Harga : RM139
Input: 5V - 2A 
Output 1: 5V - 2.1A 
Output 2: 5V - 2.1A 


 Waranti agak lama ya uollls iaitu 2 tahun  (1 to 1 Exchange Guarantee whole Malaysia). Selain itu AB Powerbank ini memiliki kapasiti power 12000mAh. Perghhhhhhh, secara tidak langsung uolls bolehlah cas handphone banyak kali, sehingga 10 kali banyaknya tau!
Didatangkan bersama LED Capacity Light . Alang-alang nak buat ala lampu suluh bergerak pun boleh. Macam 2 dalam 1 gitew!!!!

 Kecil berkuasa,
Tampil bergaya,
Penyelamatku di mana sahaja,
Bila-bila masa!

Saiznya memang cun masuk dalam hand bag saya yang tidak terlu besar dan kecil. Jasi saya tak perlu risau untuk dibawa ke mana sahaja memandangkan ianya mengambil saiz yang sangat minima dalam beg dan agak ringan.

Masukkan dalam poket seluar pun muat uolls. Jadi kita boleh juga caj handphone kita dengan ABS Powerbank sambil membawanya ke sana-sini didalam poket seluar! Memang mudah bukan :-)

Pastikan uolls beli ABS Powerbank yang original ya, dan perlu diingatkan C Two Gadget merupakan satu-satunya pengedar (distributor) ABS Powerbank. So, kalau uolls berminat dengan ABS Powerbank, bolehlah dapatkan info mengenai agen jualannya di sini ya ...

Sekarang tengah diadakan promosi ABS Powerbank di portal membeli-belah 11 street bersempena dengan Jualan Merdeka. Dengan diskaun sebanyak 20%-30% diskaun, dan promosi adalah sehingga 31 Ogos 2016. Untuk pembelian boleh klik http://bit.ly/ABS_11Street

Keterangan lain uolls boleh layari :

ABS : 

Website Rasmi: 

Instagram : 

5 comments:

YieN said...

Mcm nak kene ade 1 jugaq ni jenis camni, cute sangat :)

Nieyl said...

Menarik nie...

AyuArjuna BiGoshh said...

Yien- kecik dan berkuasa hehehe

Nieyl :)

Shark Kay said...

powerbank mmg wajib sekarang,
satu powerbank satu smartphone.
hehehhe..

AyuArjuna BiGoshh said...

shark- mmg dah wajib mcm hp dah...ke mana2 kena bawa 1