Monday, September 12, 2016

Keseronokan Beraktiviti Di Pulau Sador Bersama Thomas & Friends

Ohhhh maiiiiiiiii...

Masih ada masa lagi ni...
Pada mereka yang puyai anak yang begitu meminati Thomas & Friends, apakata bawa anda ke Sunway Piramid. 
Hari ni last uolllls.......
Dan saksikan sendiri trek Thomas & Friends paling besar iaitu 'World of Sodor 'di salah satu acara terhebat di Malaysia. Dan pameranini adalah bermula dari 7hb sehingga 12hb September 2016.

Pelbagai aktiviti disediakan untuk semua pengunjung-pengunjung cilik yang hadir di sini. Antaranya seperti:-

Sesi Bercerita:
Hari Biasa: 2pm, 4pm and 8pm
Hari Minggu: 12pm, 2pm, 4pm, 8pm


Cabaran Membina dan Perlumbaan Trek Thomas:
Hari Biasa: 12pm, 3pm, 5pm, 6pm
Hari Minggu: 1pm, 3pm, 5pm, 6pm


Ramai rupanya peminat Thomas & Friends ini ya!
Dan tidak dinafikan bukan kanak-kanak sahaja yang gembira, bahkan mak ayah pun teruja.



Pelbagai aktiviti disediakan buat anak-anak yang datang beraktiviti disini. Mereka boleh belajar dan membina trek sendiri. Berkongsi idea cara pemasangan dengan rakan-rakan serta bekerjasama.

Di satu sudut terdapat ruang untuk menonton siri popular Thomas & Friends.

Menyertai sesi bercerita. Sambil bercerita diselitkan juga kuiz buat kanak-kanak di sini. Dan mereka berpeluang memenangi hadiah esklusif dari Thomas & Friends. Seronok bukan?

Terdapat juga pembinaan blok-blok lego Thomas & Friends. Selain itu, terdapat juga trek Thomas & Friends yang diletakkan dbahagian lantai. Ini bagi membolehkan kanak-kanak yang bermain membina trek yang lebih besar lagi.

My afiq juga ada menyertai pertandingan yang diadakan secara spontan di sini. Yang mana kanak-kanak yang menyertai harus menyusun blok-blok gambar Thomas ini setinggi yang boleh. Mereka yang dapat menyusun paling tinggi akan menjadi pemenangnya!

Aksi my Afiq ketika bertarung menyusun blok paling tertinggi. Cool dan steady jer...hehe

Dan tidak sangka Afiq berjaya meraih tempat keempat. Hadiah yang ditawarkan sehingga ke tempat yang keempat :p

Di pameran ini juga terdapat banyak barangan Thomas & Friends yang dijual di sini. Ada juga barangan yang diberi harga diskaun. Kalau ikutkan hati memang teringin nak beli semua sekali, huhuhu.


Oh ya uollls... ada promosi menarik tau buat semua yang berbelanja barangan Thomas & Friends sehingga akhir bulan Oktober ini. Untuk mereka yang berbelanja RM90 ke atas, akan diberikan 'World of Sador giant playboard'. Manakala mereka yang berbelanja RM150 ke atas diberikan 'Thomas & Friends mega Block Set'.


Dan dengan berbelanja RM90 ke atas, anda juga berpeluang memenangi hadiah-hadiah barangan Thomas & Friends. Hanya layari lawan web ini uolls --->

Dan si kecik ini, memang peminat Thomas & Friends. Bersungguh-sungguh beliau meninjau tran Thomas di sini :-)
Dan sebagai ahli Kelab Leo Sunway Piramid, anak-anak saya juga berpeluang membawa balik Thomas & Trains Minis. Syok betul...........!!

Keterangan lanjut boleh layari laman FB:


Chooot Chooot Chooott

2 comments:

Mommy Cici said...

wah memang bukan budak je, maunya dengan Mommy yang eksaited lebih . hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

mommy cici..aah mak dier pun excited juga hehehe