ho yehhh western food!

Percaya atau tidak dah lama sesangat..i tak makan western food....tup2 hujung minggu lepas my hubby ajak makan western...tempat die pernah makan....kat kedai mamak..cam tak percaya jer kedai mamak ada jual makanan western...makanan cina pun ader...kedai mamak versatile la ni...haha anaqi amik set chicken chop...kalau tak salah harganya ..RM14.50 perset....rasa okla...rasa ayam..(jawab soalan dengan dungunya)....wakakaka
I amik set ni...ada kambing, salmon n breast chicken....sos die sedap...harga satu set RM18.90...
semuanya dibayar secara TUNAI...haha...i takde kad kredit maa....hubby pun takde maa....kad atm aderla...so klu emergency adik I ada..(die banyak kad kredit haha)

ho yehhh western food! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on December 30, 2009 Rating: 5

7 comments:

Hermit said...

wahahaha... tulah mamak tu i nak kasi 'name card' dia tak nak hehehe

Ummi Dania Yasmine said...

mamak Kelana Jaya Syed ke?.... :)

Hermit said...

nolah... at Shah Alam near giant.. kat area shoplot tu, ntah apeke namanya... btw, mamak KJ tu terima 'name card' ke? hehehe

yatie chomeyl said...

sedap nampak western food kedai mamak tu..ntah2 lg sedap dr yg omputih buat hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

set yang mahal tu sedap...sos diepun sedap...tapi tak tahulah kalau Yatie dah try steak orang jepun...lagi sedap dari mamak malaysia....(agak2nya sama ke yatie)

ezz...besday u nanti remind me bawak u makan steak kat situ...huhu

mama zharfan said...

drooling :p
eh...u tak de kad kredit...bagusnyer..tak de prob utang mcm i..:(

Hermit said...

kitorang tak mampu... :) hehehehe

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.