Yang Terlepas Datang Berganti...

Masih teringat peristiwa minggu lepas bila I perasan notis pengambilan hadiah untuk satu contest online telah tutup sejak akhir tahun lepas. Disebabkan nama pemenang hanya ditepek di laman web tanpa diberitahu secara lansung samada melalui phone atau email. So memang I tak perasan langsung. Bila I called person in-charge, die kata sorry takleh claim sebab lebih dari duedate utk mengambil hadiah. Masa tu rasa frust jugaklah tapi nak buat macam mana takde rezeki...

Tup2 semalam petang hubby balik bawa bungkusan parcel menang barangan yang lebih kurang sama yang sepatutnya I dapat...huhu..tapi kali ni dari contest yang lain...Grand Prize for "The Taking of Pelham 123" Contest anjuran Utusan/Buena Vista...

Syukur....

Yang Terlepas Datang Berganti... Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on January 13, 2010 Rating: 5

2 comments:

yatie chomeyl said...

alhamdulillah, dpt ganti hadiah yg lagi best dr yang terlepas tu

AyuArjuna BiGoshh said...

tu la yatie...rezeki..syukur...hopefully rezeki u yang pergipun berganti amin...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.