Kenny Rogers...

Sementelaah abis bershopping sakan..beli limau 15 kotak untuk opis Dedet kat Giant Kota Damansara...kami pun terus gi lunch kat Kenny Rogers kat situ...tempat die kecik jer..pelanggan oklah..takdelah ramai sangat..servis cepat dan efisien...huishh..tak sempat berlapar lama...so gambar diatas yang kelam2 menunjukkan Yana dengan bersungguhnya makan banana muffin yang masih panas...
Anaqi dan Mr. Kenny Rogers..ada kot tempias2 sikit (walaupun kitaorang confirm takde kena mengena ngan Mr. Rogers ini)...Lebih2 lagi kalau dilihat dari segi tang mata...

bila makanan dah sampai..apa lagi semua makan tak angkat kepala...so kitaorang pilih set famili RM62...1 grilled bbq chicken, 4 bowl side dishes dan 4 muffins.


cam kecik jer rupa ayam ni kan..tapi cukuplah untuk kami makan sekeluarga...dah cam karnivor lak rasa..hehe..tapi side dishes ader salad...so still spesis mamalia lagi..hek..

Kenny Rogers... Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on February 08, 2010 Rating: 5

2 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

uihhh kalau karnivor...i tumpang lalu dulu....tambahan skrg berbdn 2.....silap haribulan u ngap kang....haru....

AyuArjuna BiGoshh said...

hahah...sentiasa lapor I ni ezz...huhu

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.