hadiah besday dari encik hubby

walaupun kecil dijari tapi pemberian yang cukup bermakna..
dari Encik Hubby yang terchentaaa...muah muah...
hadiah besday dari encik hubby Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on March 16, 2010 Rating: 5

8 comments:

mama zharfan said...

lawa nyer...congrats yer ayu, best dpt hadiah dari suami tercinta ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

hehe...mestilah suka suzz hadiah dari suami...(ps tak sabar nak tgk dress u..nampak cun)

Ummi Dania Yasmine said...

Bestnyer kengkawan dapat hadiah. Tumpang gembira...apalah yg i dapat nanti??....hubby i kena cakap nak beli apa...huhuhuhu....:-)

AyuArjuna BiGoshh said...

:)...samalah ezz klu besday ke anniversary ke...die mesti tanya nak apa...hoho cam takde idea nak kasi suprise apa...

Shifa said...

bestnye kak! nanti pakai ek, nk tgk live.. hehe..

Hermit said...

nak surprise takut wife tak suka lak.. so lebih baik tanya direct nak apa.. senang & tepat.. hehehe.. i'm sure most hubby think the same ;p

yatie chomeyl said...

huuuu yoooo best tu...kecik2 pun besar nilai nya tu ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

shifa...boleh2..memang sentiasa pakai...masa meeeting nanti eh :P

yatie- :) harga emas mmg naik skrg ni...tapi klu dapat beli kat kelantan lagi best..hmmm

dedet- yo lah yolah...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.