Knight & Day Movie

Saya dating ngan Encik Hubby hari Sabtu malam Ahad ..
Tengok movie 'Knight and Day' lakonan Tom Cruise dan Cameron Diaz..
Tiket free...gambate jelah...dah miss movie 'A-Team' last time..
so kali ni tak nak miss lagi ;p
jalan cerita mula2 agak boring....tapi lama2 oklah..lawak aksi..
saya jenis layan cerita macam ni so memang sukalah tengok..
dedet die lebih pada aksi ganas...cam transformers, predator..
cintan-cintun lagi die tak layan...(frust I tak leh tengok Twilight maraton huhu)

saya dan ex-buaya pren
hoho....

Knight & Day Movie Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on July 11, 2010 Rating: 5

4 comments:

mama zharfan said...

wah..blouse u nampak sgt trendy ayu!!!
note : my hubby suka baca blog u...selalu dia puji2 u sbb selalu menang contest memanjang..i kata u memang join byk giller contest, so menang pun byk ler!! ehheh

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- alamak ya ke..segan la I suzz hehe. My blog ni posting ala2 cam kartun jer.. :P... i beli kat kedai tepi2 giant kj, sebab paten die agar lain sikit terus i beli (boleh tawar menawar harga tu yang best)

Hermit said...

apa2pun Cameron Diaz memang dah nampak tua... hehehe..

AyuArjuna BiGoshh said...

hmm...tapi suka tgk Cameron Diaz gelak..jenis happy go lucky giteww

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.