Confirm Saya Perlu Menjalani Terapi...


sebab dalam seminggu saya boleh shopping ini...
dan ini :p
banyak? memang tak dinafikan tapi harga sangat berpatutan!
memang saya kena gi terapi untuk redakan keinginan melampau dalam bershopping sakan secara "online".
Confirm Saya Perlu Menjalani Terapi... Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on November 11, 2010 Rating: 5

8 comments:

mama tisya said...

kita jrg shopping online

AyuArjuna BiGoshh said...

shopping on9 risiko dia...klu yang kita tgk kat katalog tak sama apa yang kit adapat...kbykan baju selalu jadi cam Tu (ni member yang habaq me tak pernah try beli baju)

yatie chomeyl said...

shopaholic hehe :p

Wansteddy Tales said...

kalau beli bnyk2 lagi untung boleh dpt diskaun. saya kalau borong tudung 10pasang sekali beli, boleh bahagi2 kat sedara mara sekali. sbb tu sblm nk beli tu tgu tdung yg ada skrg tahap selekeh bahis dah baru beli stok baru

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sekarang ne pun dah kerap beli barang secra online..

brg budak + barang sendiri jugak

Mama Zharfan said...

me suka jer..semua jenis shopping hehehhe

AyuArjuna BiGoshh said...

yatie- i tgh confess ni heheh
wan- lagi byk lagi untung...tapi takde duit banyak huh
baby (aman&arieff)- kita serupa...kita serupa
suzz- sangatlah serupa kita ya :)

mama tisya said...

tu psl tk brp suka bli online..nk2 bj..kdg tgk kt gmbr cun tp tktau la rupanye camner bila smp...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.