Subway buy ONE free ONE

Kupon ni dari suratkhabar The Star. Kalau tak salah last date boleh claim 31 Dec 2010
Dengan suka hati pepagi saya sudah terpacak di kiosk Subway di Amcorp Mall PJ ..
Tapi cam jakun jer pilih menu kat situ...siap saya pilih semua sos dan semua sayur kecuali bawang..

dengan harga RM21.++ dapat 4 rasa yang berbeza, ada chicken tender, meatball, daging dan lagi satu saya sudah lupa. Tapi Subway chicken dan meatball memang rasa superb. Roti saya pilih yang biasa dan parmesan cheese..Errrr cam rasa dah gemuk jer bila berjaya menghabiskan keempat-empat roti Subway dengan bantuan Anaqi, Yana dan Akid.
Best2...petang ni nak gi cari kupon lagi kat opis-opis orang lain..
siap serang gempur :)
Subway buy ONE free ONE Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on December 29, 2010 Rating: 5

5 comments:

mama tisya said...

surat khabr the star bila tu???nk gk dpt buy 1 free 1...br je smlm mkn subway...yum2

Ummi Dania Yasmine said...

Tak pernah rasa Subway lagi :)

AyuArjuna BiGoshh said...

mama tisya- tak igt lahh mama tisya..tp last week :)

ezz- kena cuba ni dkt office acp mag ada...huhu

Mama Zharfan said...

me tak pernah try lg...
kat sini tak halal babe :p
kat msia konpem halal kan..so next year me try hahhah

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- byk dah kiosk subway ni kat Malaysia...blh try bila balik sini suzz :)

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.