Tiada Rezeki Menikmati Auntie Anne's

Saya baru jer lepas makan lunch sepinggan nasi yang penuh. Alih-alih bila lalu kat kisok Auntie Anne's saya terbau roti yang sangat wangi, ada aura cheesy-cheesy giteww...
Tergugat gak iman, walaupun perut dah kata "NO", nafsu mughallazah mengatasi segalanya. Saya tanpa rasa bersalah order 2 plain pretzel dan coklat dip... semuanya RM6.50 termasuk tax.
Sampai rumah, makanan yang dibeli dari Auntie Anne's tidak dijumpai... waaaaaaaaaa... cam sedey giler. Kat manalah tercicir rasanya sebab lepas beli terus straight balik. Cari kat kereta tak jumpa, segala tempat tak jumpa. Memang tak de rezeki nak makan pretzel Auntie Anne's, perut yang dah sekian kenyang jadi lapaq lah balik ... hish hish...
Tiada Rezeki Menikmati Auntie Anne's Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on January 21, 2011 Rating: 5

7 comments:

mama tisya said...

mmg kuat tarikan bau dr antie anne's ni..dh kenyang pn leh jd lpr...alahai siannye tercicir ye

Kaseh said...

alahaii takde rezeki..takper len kali beli tau..

Wansteddy Tales said...

kuciwa bacanya kalau laluinya lebih lagi... wan kalau beli salu tangguh nak makan, ble roti dah sejuk xlalu lak nk makan hahha

awjan said...

alalala..cian nyer...
tp entah nape cikwa terasa nk mkn roti untie ni..leh kuar g alamanda bli nih..nyum nyum

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aikkk mana perginya..jangan dalam keta udah..kang berpesta lipas2 hehe

Mama Zharfan said...

my fav ni!! setiap kali nampak me WAJIB beli hehehhe mcm mana boleh cicir tu..musykil...

Devi da Lil' DeviL Photography said...

mcm misteri je..boleh hilang...ke tertinggal kat AA?

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.