Saya Ada Kursus dan Kursus Lagi...

Pergi kursus memanglah besh... dapat makan sedap2, dapat bergaul ngan rakan kerja (borak2 dan bertukar2 fikiran, heheh). Kadang2 dapat tido hotel... tapi chian kat 5 beradik ni...

Hmmmmmmmmmm....susahnya nak bahagikan masa antara kerjaya dan ibu berjaya :)

Rasa nak pegi bercuti ajor!

Saya Ada Kursus dan Kursus Lagi... Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on October 21, 2011 Rating: 5

7 comments:

eB ezrin said...

eB pn suker... tp eB bwk sumer ;p

Ummi Dania Yasmine said...

me nak gi bercuti bulan depan...hehehe :-)

Mama Zharfan said...

tak per, keje kuat utk anak2 kan :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kita mak2 ne mana boleh pisah dgn ankkan?

Em's Family said...

kite keje pun untuk kesenangan derang jugak kan :)

mama_umar_maryam said...

zt so far belum lagi tdo kt mane2 utk attend kursus , maybe akan smpi nnt turn zt,hehehe,sedangkan kene ari sabtu balik maghrib pon rase cam berslh kt anak2,hehehe

Hermit said...

borak2 & bertukar2 fikiran??? (read: ngumpat) kehkeh

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.