Pencuci Muka dan Skrub Wajah EVERSOFT Baharu dan Diperbaharui dengan 100% Tumbuhan Organik Aktif

Jenama Eversoft cukup sinonim dengan saya. Rasanya sejak zaman saya belajar lagi saya sudah mengenali produk ini. Dan bagi saya Eversoft adalah jenama muka yang sesuai untuk semua kulit muka, usia, jantina dan paling penting harganya cukup berpatutan serta mudah didapati di mana sahaja.
Saya dan beberapa rakan media telah dijemput untuk menghadiri ke pelancaran beberapa siri regim terbaru dari Eversoft. Dan jangan tidak percaya rakan blogger Tommy (berbaju hitam) sehingga kini masih menggunakan produk Eversoft. Beliau memang membesar dengan Eversoft dan mempercayai produk ini memang sangat sesuai dengannya sebagai seorang remaja dan pelajar!




EVERSOFT,  jenama yang sememangnya termasyur sebagai “Pakar Pembersih Wajah Harian” telah melancarkan semula rangkaian pencuci muka dengan “100% Tumbuhan Organik Aktif” yang telah diuji & dipercayai berasaskan formulasi Jepun. Ini kerana apabila kita membersih muka dengan mendalam secara kerap secar atidak langsung dapat menyingkirkan kotoran pada permukaan wajah dengan efektif sekaligus menjadikan kulit kita kelihatan bersih, sihat dan berseri.

 

Pelancaran semula EVERSOFT adalah untuk memperkenalkan kandungan paling berkesan dalam rejim kecantikan Jepun termasuklah rangkaian yang menggunakan bahan-bahan makanan dan ekstrak organik yang diperakui dan diadun bersama seperti bunga camellia, gingko & yuzu, aprikot, avokado, mulberi, minyak dedak padi dan Asid Hialuronik. Sebagai tambahan terhadap sabun pencucinya yang terkenal, rangkaian yang diperbaharui itu turut memperkenalkan dua jenis format baharu iaitu Pembersih Susu untuk kulit sensitif dan Pembersih Gel untuk kulit kering.
 
Ms Pan Choi Yen (General Manager, [Marketing] Wipro Unza Malaysia
Variasi pencuci muka EVERSOFT sememangnya sesuai untuk semua jenis kulit menjadikan ia sempurna kepada mereka yang prihatin tentang kesihatan dan kecantikan kulit terutama remaja yang sedang meniti alam dewasa.

EVERSOFT menyediakan 5 pencuci muka dan 1 skrub yang diperbaharui untuk pelbagai jenis kulit.


Pencuci Wajah EVERSOFT

Avokado & Minyak Dedak Padi (Rice Bran Oil) Organik – Khasiat Ekstra


Formula berkhasiat &penghidratan dengan 100% ekstrak Avokado Organik & Minyak Dedak Padi organik yang diperkaya dengan Vitamin E bagi membantu melawan tanda-tanda penuaan kulit dan melindungi sel kulit daripada pengoksidaan radikal bebas. Memberi khasiat dan menghidratkan kulit membolehkan kulit menjadi lebih cerah dan kekal remaja.

·         Gingko & Yuzu Organik– Kawalan Minyak & Jerawat

Formula kawalan minyak & jerawat dengan 100% ekstrak Daun Biloba Gingko & Buah Yuzu organik dan tinggi kandungan antioksidan dan Vitamin C bagi membantu membersih sambil menyingkirkan kotoran serta meredakan kemerahan kulit. Sesuai untuk mereka dengan kulit berminyak dan kombinasi.

·         Bunga Camellia & Mulberi Organik– Pemutihan Ekstra & Kulit Berseri

Formula pemutihan ekstra dengan 100% ekstrak Bunga Camellia & Mulberi organik dan diperkaya dengan Vitamin E yang melindungi kulit daripada sinaran UVB berbahaya. Ia memperbaiki tona kulit, mengurangkan tompok gelap dan dalam masa yang sama meremajakan dan memperbaharui kulit menjadikan ia berseri dan berkilau.

·         Benih Jelai (Coix Seed) Organik & Asid Hialuronik – Penghidratan Ekstra & Kulit Anjal


Formula penghidratan ekstra dengan 100% ekstrak Benih Jelai Organik & Asid Hialuronik yang bertindak sebagai agen pelembap botani semula jadi bagi mengekalkan hidrasi kulit untuk kelicinan, kecerahan dan kelembutan kulit berpanjangan. Sesuai untuk mereka yang berkulit kering dan sensitif.

EVERSOFT Pembersih Serum
·         Mulberi Organik & Asid Hialuronik  – Pemutihan & Penghidratan

Formula Pemutihan & Penghidratan dengan 100% ekstrak Mulberi Organik & Asid Hialuronik yang kaya dengan kelembapan dan nutrien bagi membantu meremaja, memperbaharui dan melicinkan kulit kusam dan tidak bermaya. Serum pembersih bertindak lembut menjadikan ia ideal untuk kulit sensitif.

EVERSOFT Pembersih Skrub
·         Aprikot & Mulberi Organik– Membersihkan Bintik Hitam

Formula membersih bintik hitam dengan 100% ekstrak Aprikot & Mulberi organik dan kaya dalam peremajaan kulit secara semula jadi yang ideal untuk semua jenis kulit. Partikel mikronya meresap jauh ke dalam kulit bagi memberikan kesan skrub menyeluruh sekali gus menyingkirkan bintik hitam, kotoran degil dan minyak berlebihan untuk mengelakkan pembentukan bintik hitam/bintik putih baharu.

Iana mammpu memberi kelembutan kulit yang berpanjangan. Sesuai untuk mereka yang berkulit kering dan sensitif.

EVERSOFT Pembersih Serum
·         Mulberi Organik & Asid Hialuronik  – Pemutihan & Penghidratan
Formula Pemutihan & Penghidratan dengan 100% ekstrak Mulberi Organik & Asid Hialuronik yang kaya dengan kelembapan dan nutrien bagi membantu meremaja, memperbaharui dan melicinkan kulit kusam dan tidak bermaya. Serum pembersih bertindak lembut menjadikan ia ideal untuk kulit sensitif.

EVERSOFT Pembersih Skrub
·         Aprikot & Mulberi Organik– Membersihkan Bintik Hitam
Formula membersih bintik hitam dengan 100% ekstrak Aprikot & Mulberi organik dan kaya dalam peremajaan kulit secara semula jadi yang ideal untuk semua jenis kulit. Partikel mikronya meresap jauh ke dalam kulit bagi memberikan kesan skrub menyeluruh sekali gus menyingkirkan bintik hitam, kotoran degil dan minyak berlebihan untuk mengelakkan pembentukan bintik hitam/bintik putih baharu.

Antara bahan semuljadi yang digunakan dalam EVERSOFT

Mulberi dan avacado

Gingko

Yuzu dan Mulberi


Sepertimana petua kecantikan yang diperturunkan si ibu kepada anak gadisnya, begitulah EVERSOFT yang telah diwarisi generasi ke generasi sejak lebih 30 tahun. Kekal bersama asas dan kepercayaannya terhadap 100% Tumbuhan Organik Aktif dan Teknologi Jepun, EVERSOFT berterusan memberikan yang terbaik kepada para pengguna remaja di Malaysia bagi membolehkan mereka memperoleh kulit sihat, kekal remaja dan cerah berseri. Barisan pencuci muka dan skrub wajah EVERSOFT bertindak lembut pada kulit dan membersih kotoran jauh ke dalam kulit tetapi masih mengekalkan keseimbangan kelembapan semula jadi dalam setiap cucian.

EVERSOFTtelah memperkenalkan generasi kecantikan yang menggunakan EVERSOFT iaitu Nancie Foo dan anaknya Wong Ai Lee. Menurut Nancie biarpun mereka tidak mempunyai banyak persamaan dari segi citarasa, pakaian dan lain-lain. Tetapi untuk produk pencuci muka, Nancie dan anaknya cuma menggunakan Eversoft!


Tidak hairanlah wajah mereka berdua sangat licin, bersih dan tidak kusam.

Ibarat kecantikan yang diwarisi, dijaga dan dibelai dengan produk pembersih muka yang berkualiti.

EVERSOFT baharu dan diperbaharui didatangkan dalam tiub putih elegan dengan setiap tiub mempunyai warna yang terang menarik bagi mewakili perbezaan setiap variasi. Pencuci muka EVERSOFT kini boleh didapati di semua pasar raya, pasar raya besar dan farmasi utama di seluruh negara pada harga RM11.75 untuk 120G dan RM17.80 untuk 195G

EVERSOFT dulu, kini dan selamanya!
Memang legend :)

Comments

Sobri Mansor said…
Produk ni pernah guna dulu sebab murah. boleh cari dekat mana-mana kedai. pasti ada. Sekarang dah tak pakai sebab hormon dah stabil lepas kahwin. hahaha. Ada orang sayang walaupun muka penuh dengan kawah gunung berapi. wakaka
sobri--hheheheh..produk mampu milik yang pastinya..tapi mmg epikkan jenama yang still maintain ada kat pasaran :)
banyak faedah boleh kita dapat oleh peniaga apabila mereka berdaftar dengan MyIPO kerana status perlindungan akan diberikan kepada mereka mengikut kategori harta intelek masing-masing tertakluk di bawah Akta Hak Cipta 1987.
wow dah try semua ye? coconut tu nmpak sedap
Arisa Chow said…
never tried this brand because im worried it's not suitable for me, i dont have acne skin problem instead it's super sensitive. is it suitable?
Henry Lee said…
So many benefits from this product. I like to drink ginger tea too! :D
Mimi Azirah said…
Tak susah pun nak gunakannya.memang kena standby satu sebab kita yang peremouan nih nama je tahu drive bila tayar pancit terus blur jadinya tak tahu nak buat apa
bae best gadget said…
Produk Eversoft ni bagus untuk kulit muka .. Memang recommended 😉
iffah hussin said…
Lama tak terjah Avon ada minyak wangi baharu.. Boleh singgah butiknavon lepas ni... Sy suka minyak wangi Avon
CXopportunities said…
Wah! Dah tengok ke petta ni? Alarh jelesnya! Cx baca writing sis pon rasa dah best. Apatah lagi kalau dapay tengok dekat wayang . Memang syok habis layan. Lagi rasa teruja ntk fokus cerita dia. Kena ajak husb pergi tengok ni! Tak pernah lagi layan cerita tamil dekat pawagam. Heheh hrp² husb oklah, lgpon dia peminat rajinikan juga huhu
Halimah Muhiden said…
Kak dah lama xpg langkawi, tp dah pernah msk ke tempat tu mmg best apalagi klu bersama family
wah bagusnya produk ni! pakai tumbuhan oorganik. mesti selamat dan berkhasiat ni
acervirus said…
hai nak tanye product linola too ada contains animal products tak??
Miss Evelyn said…
Saya sangat bersyukur kepada Ibu Fraanca Smith karena telah memberi saya
pinjaman sebesar Rp900.000.000,00 saya telah berhutang selama
bertahun-tahun sehingga saya mencari pinjaman dengan sejarah kredit nol dan
saya telah ke banyak rumah keuangan untuk meminta bantuan namun semua
menolak saya karena rasio hutang saya yang tinggi dan sejarah kredit rendah
yang saya cari di internet dan tidak pernah menyerah saya membaca dan
belajar tentang Franca Smith di salah satu blog saya menghubungi franca
smith konsultan kredit via email:(francasmithloancompany@gmail.com) dengan
keyakinan bahwa pinjaman saya diberikan pada awal tahun ini tahun dan
harapan datang lagi, kemudian saya menyadari bahwa tidak semua perusahaan
pinjaman di blog benar-benar palsu karena semua hautang finansial saya
telah diselesaikan, sekarang saya memiliki nilai yang sangat besar dan
usaha bisnis yang patut ditiru, saya tidak dapat mempertahankan ini untuk
diri saya jadi saya harus memulai dengan membagikan kesaksian perubahan
hidup ini yang dapat Anda hubungi Ibu franca Smith via email:(
francasmithloancompany@gmail.com)
Queen Jamillah said…
Assalamu'alaikum wr. Wb.

Data pribadi
Negara Indonesia
Nama: Ratu Jamillah
Alamat: Nusa Lembongan
Telepon: +62 856-9328-4991
WhatsApp: +62 856-9328-4991
https://twitter.com/queen_jamillah
e_mail: queenjamillah09@gmail.com
Sudah dua tahun sekarang saya telah memberikan kesaksian tentang bagaimana saya meminjam 700 juta dari Perusahaan Pinjaman Iskandar Lestari dan beberapa orang meragukan saya karena tingkat penipu online saya dapat membuktikan kepada Anda semua bahwa Bunda Iskandar bukan pemberi pinjaman yang curang. telah memberi saya satu hal lagi untuk tersenyum karena setelah menyelesaikan angsuran bulanan pinjaman yang saya pinjam sebelum saya memohon kepada ibu bahwa saya ingin pergi untuk ekspansi bisnis saya lebih lanjut sehingga saya menyerahkan 2,7 miliar setelah melalui proses hukum saya transaksi telah disetujui oleh otoritas dan dalam waktu tiga hari proses hukum untuk menyalurkan pinjaman saya ke rekening Bank Rakyat Indonesia saya dicapai dengan mudah. Saya tidak memiliki tantangan dengan Bank Indonesia karena Ms. Iskandar dan tim Manajemen dari ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY telah dianggap sebagai pemberi pinjaman yang sah sehingga tidak ada masalah sama sekali untuk bantuan keuangan, hubungi Pemberi Pinjaman ISKANDAR hari ini
e_mail: [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

Waalaikumsalam Warahmatullahi Wabarakatuh.

Popular Posts