Semua Ibu Yang Menyusu Harus Cuba FEMILAC MILKBOOSTER#tibetibebengkak

Memberikan yang terbaik buat anak sememangnya pasti akan dilakukan oleh setiap ibu. Antara sumbangan besar seorang ibu buat anaknya ialah memberi susu badan dari mula anak itu dilahirkan. Ini kerana setiap titisan air susu mengandungi 1001 khasiat yang tiada galang gantinya yang boleh kita perolehi dari mana-mana.

Bagi menyokong keperluan anak ini, sebagai seorang ibu kita pasti mencari alternatif yang terbaik bagi memastikan pengeluaran susu badan kita bertambah dan kekal  ada bagi memastikan anak kita dapat diberikan susu badan sekurang-kurangnya sehingga 6 bulan dan paling terbaik sehingga mereka berusia 2 tahun.

Dan saya adalah antara ibu yang gigih memastikan anak saya Yara mendapat keperluan susu badan yang mencukupi. Jadi apabila saya diperkenalkan dengan produk FEMILAC MILKBOOSTER#tibetibebengkak makanan tambahan yang bertindak sebagai 'milk booster' pastinya saya tidak teragak-agak untuk mencuba. Paling menarik produk yang didatangkan dengan pembungkusan yang mudah untuk di bawa ke mana-mana, sememangnya sangat praktikal untuk kehidupan saya yang sememangnya sangat sibuk setiap hari.

Yang menariknya FEMILAC MILKBOOSTER#tibetibebengkak kini telah mengeluarkan satu lagi produk di bawah siri ini iaitu Femilac Silicone Breastpump & Milk Collector. Sebenarnya kedua produk ini saling menyokong kita sebagai ibu dalam memberikan yang terbaik untuk anak tau. Makanan tambahan seperti Femilac 'Milk Booster' membantu menambahkan susu, manakala Femilac Silicone Breastpump & Milk Collector membantu kita mengumpul susu badan yang kit aada. Ini bagi membolehkan kia menyimpan stok susu yang diperlukan oleh anak setiap hari.

Produk  Femilac Silicone Breastpump & Milk Collector ini rekaannya sangat esklusif. Ianya tidak terlalu kompleks seperti kebanyak produk breastpump yang lain. Paling penting saiznya tidak terlalu besar dan mudah untuk dimasukkan ke dalam tas untuk dibawa ke mana sahaja.

Antara testimoni pelanggan. Ramai yang berpuas hati setelah mencuba produk ini. Memang berbaloi membeli katanya.

Selain itu, antara lain testimoni pelanngan yang telah mencuba FEMILAC MILKBOOSTER#tibetibebengkak ..

Silicon breastpump &milk collector dari femilac milkbooster ni adalah antara yang terbaik dan sgt best..dan makan femilac milkbooster kejap je susu..dah bengkak susu..pam ni byk membantu..manaual dan murah jer..dalam RM35 memang harga ekonomi sgt mbntu dengan zaman ekonomi skrg...lama juga guna breastpump ni..sampai mengandung stop sekejap simpan leklok dan guna masa bby nextime plak...

BEST DAN BERBALOI-BALOI sebab jenis double pumping yang superb comfort.

BEST DAN BERBALOI-BALOI sebab tengah buat kerja pon still boleh pump dengan selesa, packaging yg comel boleh bawak p mna2 jer Haa power tak power. Cinonet comel.

BEST DAN BERBALOI-BALOI sebab tak bising bila pump, lagi-lagi untuk yg wanita bkerja dekat office

BEST DAN BERBALOI-BALOI sebab tak sakit bila pump

BEST DAN BERBALOI-BALOI sebab jimat masa, and boleh buat stok susu banyak-banyak misal kata time tu tengah bengkak susu ke, baby tengah kenyang ke,

BEST DAN BERBALOI-BALOI ni soft-sunction. Sangat lembut dan tak menyakitkan.

Dan sekarang ada promosi tau. Dengan setiap pembelian Femilac, anda layak untuk menyertai Cabutan Bertuah dan sekaligus berpeluang untuk memenangi pelbagai hadiah yang menarik dan lumayan.


Beli produk FEMILAC MILKBOOSTER#tibetibebengkak untuk keperluan setiap hari,
Kalau "LUCKY" menang dapat rezeki :-)
Beg Carlo Rino menjadi kepunyaan saudari!

Untuk keterangan lanjut boleh layari:


Atau walk in sahaja ke butik:

H50-1, JALAN SERAI WANGI M16/M, 
ALAM AVENUE 2, SEKSYEN 16,
40200, SHAH ALAM,
SELANGOR


Comments

Popular Posts