Pemenang Peraduan #POWERYOURLUNCHBOX Kini Telah Ditemui

Saya telah menghadiri satu majlis penyampaian hadiah untuk Peraduan #POWEYOURLUNCHBOX pada 12 Mei 2018 di AEON MAll Shah Alam. Peraduan yang dianjurkan oleh Mission Food Malaysia bersama AEON telah menawarkan hadiah yang cukup menarik iaitu voucher AEON yang bernilai RM1000.

Pada mulanya hadiah hanya ditawarkan kepada 10 orang pemenang namun disebabkan penyertaan peserta yang begitu menggalakkan maka pihak penganjur telah menaikkan daripada bilangan 10 orang kepada 20 pemenang. Bestkan :-)

Untuk pengetahuan semua peraduan #POWERYOURLUNCHBOX ini telah berlangsung selama sebulan iaitu daripada 1 Mac sehingga 31 Mac 2018. Untuk menyertainya peserta perlulah membeli 2 pek Mission Food daripada mana-mana outlet AEON.

Seterusnya peserta perlulah menghasilkan hidangan yang kreatif yang menggunakan produk Mission Food yang boleh dijadikan bekalan tengahari. Memang menarik! Pelbagai idea kreatif  dan unik telah dihasilkan oleh peserta antaranya seperti Pita Ayam Percik, Scrambled Otak-otak wrap, Quiche Kangkung Goreng Belacan, Salted Egg Chicken Wrap, Rendang Pizza dan Grilled Chicken Satay Wrap. Melihat nama hidangan sahaja sudah menyelerakan, sudah tentunya rasanya pasti sangat hebat.

Menurut Mr Mark Tan, Ketua Jualan Mission Foods Malaysia;

"We held this contest to inspire our consumers to experiment and create appetising lunchboxes powered by Mission products. The overwhelming response and quality of submissions topped our expectations and highlighted just how amazingly creative Malaysian consumer are"


Ini adalah sebahagian peserta yang menghadiri majlis penyampaian hadiah. Untuk pengetahuan semua pemenang datangnya dari pelbagai negeri di Malaysia.

Senarai 20 pemenang yang bertuah telah memenangi hadiah voucher AEON bernilai RM1000. 

Dan semua resepi yang terpilih ini bakal dibukukan didalam buku (booklet) resepi yang dijangkakan boleh diperolehi pada bulan Julai 2018 nanti. Kita boleh dapatkan buku resepi esklusif ini secara PERCUMA dengan setiap pembelian 2 produk Mission. 

Syabas diucapkan kepada semua pemenang. Siapa sangka dengan mempertaruhkan hasil kreatif hidangan menggunakan produk Mission, dapat habuan berbelanja di AEON :-)

psst: Bestkan, lebih-lebih nak raya ni. Dapat belanja sakan di AEON untuk seisi famili.

Comments

dr-Life said…
Wow... I want that voucher too... Lolz... I always prepare my lunch box with mission product too especially doing my protein wraps. Love it so much
Amanda Suria said…
Wow...menang voucher AEON RM1000, how lucky they are..best la aktiviti ni..nak plak SA memang jenis prepare lunch sendiri bawak pi kerja kan..hope can join next in the future
Jane Chua said…
Congrats to all the winners. Can't wait to check out their recipe too to make a lunch box for my children to try it out.
Cerita Huda said…
tahniah kepada pemenang. Rugi terlepas peluang nak join. Huda memang suka wrap dari mission, makanan wajib time diet. hehe
Hanny Abdullah said…
Sis tunggu-tunggu gak bilalah turn ayu nak naik ambik hadis sb selalu ayu menang kalau masuk contest..hehehe.
Bertuah kan depa dapat voucher cash tu..leh lah bershopping raya nanti. nanti nak tunggu resepi diorg..leh tiru apa diaorg buat
Zharif Azis said…
Kenapa kak ayu tak cuba ? Kak ayu masak sedap kot. Syioklah mereka dpt voucher 1000 ringgit Aeon. Mmg berbelanja sakan lah nampaknya. Tambah2 nak dekat puasa n raya nie.. again, tahniah buat semua pemenang
Menang voucher AEON harga RM1000 sangat la bestnyer. Boleh ambik mana2 yang berkenan di hati. Tak dapat bayangkan apa yang dapat dibeli dengan RM1000 tu. best kot. Kalau u masuk haruslah bagi tentangan kat pemenang tu u.
Ana Suhana said…
tahniah pada para pemenang. Best wooo menang voucher AEON bernilai RM1000. Boleh shopping sakan untuk raya ni. Barang2 kat AEON pun banyak yang menarik. Jimat banyak dah tu.
iffah hussin said…
Tahniah kepada semua pemenang menarik sungguh event macam ni harus diteruskan, Rugilah sebab dah terlepas. Menarik aktiviti ni...Kena gigih bangun pagi buat sarapan dan lunch.
Maha Mahu said…
Ala kita tak tahu ada peraduan ini kalau tahu memang kita masuk dan boleh menang baucer RM1k boleh shopping kat AEON bestnya tengok mereka yang menang tahniah semua...
emi said…
Emi dha jarang sangat dah join contest bagai ni sebab susah nak menang hahah. Maybe tak join sepenuh hati kot, sebab tu tak menang. By the way congrats kepada yang menang.
Bella Enveeus said…
Tahniah kepada semua pemenang! Dah lama Bella tak menang contests walaupun banyak contest masuk. Huhu.. Where is my mojo jojo? Kak Ayu pulak banyak sangat menang.. Jealous tau! :D
Jia Shin Lee said…
It's good to prep your own lunch box, I'm going back to work next week, will try this out, mission wraps are really tasty.
Lia Hasty said…
Wah tahniah kepada semua pemenang. Voucher bernilai RM1000 pulak tu memamng shopping jelah kat Aeon. Teringin nak masuk contest macam ni lah.
Mawardi Yunus said…
Wah!! Murah hati betul penganjur sampai 20 orang pemenanv tu. Apapon tahniah kepada semua pemenang.
Kylie wenn said…
Wow! Syoknya dapat AEON voucher.. Tahniah kepada semua pemenang dengan lunchbox yang enak..
Absolute Yana said…
alaaaa....i didnt know about this...if not i surely would have asked my friend to join..she is like a pro lunch-prep-er. You should see how she preps her meals, you will be amazed! Hahaha As an end note, a lot of people should actually start meal prepping..its fun, healthy and time efficient too!
Aww. Suka dengan organizer yang hargai penyertaan oleh ramai orang. Tak kedekut deorang naikkan hadiah kepada pemenang tu.

Popular Posts