Menghadiri Majlis Pelancaran Loreal Matte Obsession Dengan 43 Pilihan warna Menarik!


Baru-baru ini saya telah menghadiri majlis pelancaran lipstik terbaru dari Revlon ~ Matte Obsession. Menariknya tentang lipstik matte dari Revlon ini telah menawarkan sebannyak 43 warna yang menarik memenuhi citarasa wanita Asia.
I am me - I am confident - I am unstoppable - I am unique - I am unapologetic - I am powerful, mewakili influncer yang terpilih dalam memperkenalkan kod lipstik kegemaran mereka dari siri Revlon Matte Obsession.

Antara kod warna daripada Revlon Matte Obsession. Semuanya cantik dan menarik.

Kita boleh mencuba sendiri warna-wara dari Matte Obsession. Ada MUA juga disediakan kalau berminat untik ditatariaskan :-)

Lisptik Revlon Matte Obsession dikatakan tahan lebih lama. Mudah digunakan dengan hanya satu calitan sahaja ianya sudah merangkumi semua. Dan didatangkan dengan warna hitam berkilau (packaging luar) menampakkan ianya lebih esklusif.

Saya juga merasakan Revlon Matte Obsession ini begitu glam, apatah lagi dipadankan dengan produk tatarias wajah yang lain.

Terdapat 10 warna yang bakal menjadi rebutan, iaitu:-

- Peachy Brown
- Vin De Fantasme
- Plum Mannequin
- Chocolate Rouge
- Ruby D'oeuvre
- Cherry Crush
- Spring Rosette
- Black Cherry
- Beige Couture
- Rasberry Syrup

Food.................
Serius semua sedap tak hengat :-)

I am confident!
Sebab saya selalu yakin diri dengan apa yang lakukan. Optimis dan positif ...


Bermula hari ini kena haruslah merajinkan diri untuk bertatarias bagi menjadikan personaliti diri bertambah menarik. Tq Revlon for goodies!! Love it so much...

Be spoilt for choices, because you're worth it!

Btw tq Sabby Prue yang gorjes - unstoppable woman, hehehehe. Kerana sudi menjemput ahkak menjadi tetamu undangan ke acara ini. Sangat menghargainya dan begitu bermakna :-)

Psst: review for this lipstick Revlon Matte Obsession, will do it later (next entry, hokeh hehe)

Comments

Unknown said…
wah..menariks tu.
rindu nak gi event mcm ni..
bloger di perantauan kan.. he he..
mummy_ayu said…
sowie..komen dr email lain tadi.. :-)
Bestnyer event ni. Neelofa takde eh?. Amboiiii dah cantik la posing u tu. I like. Posing tak pandang kamera. Kalau rajin boleh la make up bagai. Kekadang I keluar eh.....lipstick lupa pakai sebab bukan sejenis yang pakai make up. Hehe
Amanda Suria said…
Eh Neelofa spokesperson kan...hehehe...lama SA tak pi mana- mana event sejak mak sakit..hujung minggu habis masa jaga mak..next i wish i dapat join event besar macam ni..best la Loreal..suka foundation, bedak dan lipstick dia..
Kylie Cre8tone said…
Wah.. so many choice of colours.. boleh try semua ker? must be very pretty collection..
Abby Onety said…
43 color? Banyak banget ya. Makin banyak.pilihan makin bagus lah biar bisa nyesuaikan dengan busana yang di pakai. Keren ya warna dari lipstik terbaru Revlon. Lipstik Matte Obsession
Hanny Abdullah said…
Woww bnyk pilihan color dia ya. Boleh tiap2 hari tukar color hehehe.
Kat rumah ni pun dah banyak lipstik dn barang2 makeup..sampai ada yg dah tamat tempoh..hahaha
Syafiera Yamin said…
wahhh bestnya sama lah rindu nak pergi event macam ni especially niche memang beauty ni.. nape tak de lip swatchessssss omggg
Lia Hasty said…
Wah bestnya teringin juga nak pergi event besar mcm ni. Revlon Salah produk pilihan kalau masuk drugstore. Pilihan produk banyak Dan warna lipstik dia memang cantik.
Betty Liew said…
I must admit L'Oréal has many nice color of lippie. I am a big fans of L'Oréal and I find their lippie is moisture and give a full coverage to my lip.
Auni Sofea said…
Salah satu brand yang saya percayai adalah Revlon. Memang tak takut kalau nak cuba pakai produk daripada Revlon. Terbaik :)
Wawa Ashihara said…
tolong kita kak.. tak kuat tengok barang2 makeup ni.. hahaha... lipstik pula tu.. banyak gila ada berapa shades ni .... hampir 43 ke? loreal setakt ni tak pernah try lagi sbb sllu guna maybelline, kate dan revlon... dah ada kt pasaran drugstore lom ek yg ni?
banyak pilihan warna yg tengah in sekarang ni.. bagus la event ni sebab diorang dah aturkan lipstick, senang kita nak ambik gambar flat lay. haha
Jia Shin Lee said…
Rambang mata seeing all those shades and colors for lipstick, I have a few loreal lipsticks and they are usually good, will try out this series as well.
Ika Sani said…
Loreal Matte Obsession Dengan 43 Pilihan Warna Menarik buat Ika rambang mana.Kalau dapat semua ni sebagai koleksi sudah pasti buat hati Ika berbunga betui

Popular Posts