Menghadiri Majlis Pelancaran Loreal Matte Obsession Dengan 43 Pilihan warna Menarik!


Baru-baru ini saya telah menghadiri majlis pelancaran lipstik terbaru dari Revlon ~ Matte Obsession. Menariknya tentang lipstik matte dari Revlon ini telah menawarkan sebannyak 43 warna yang menarik memenuhi citarasa wanita Asia.
I am me - I am confident - I am unstoppable - I am unique - I am unapologetic - I am powerful, mewakili influncer yang terpilih dalam memperkenalkan kod lipstik kegemaran mereka dari siri Revlon Matte Obsession.

Antara kod warna daripada Revlon Matte Obsession. Semuanya cantik dan menarik.

Kita boleh mencuba sendiri warna-wara dari Matte Obsession. Ada MUA juga disediakan kalau berminat untik ditatariaskan :-)

Lisptik Revlon Matte Obsession dikatakan tahan lebih lama. Mudah digunakan dengan hanya satu calitan sahaja ianya sudah merangkumi semua. Dan didatangkan dengan warna hitam berkilau (packaging luar) menampakkan ianya lebih esklusif.

Saya juga merasakan Revlon Matte Obsession ini begitu glam, apatah lagi dipadankan dengan produk tatarias wajah yang lain.

Terdapat 10 warna yang bakal menjadi rebutan, iaitu:-

- Peachy Brown
- Vin De Fantasme
- Plum Mannequin
- Chocolate Rouge
- Ruby D'oeuvre
- Cherry Crush
- Spring Rosette
- Black Cherry
- Beige Couture
- Rasberry Syrup

Food.................
Serius semua sedap tak hengat :-)

I am confident!
Sebab saya selalu yakin diri dengan apa yang lakukan. Optimis dan positif ...


Bermula hari ini kena haruslah merajinkan diri untuk bertatarias bagi menjadikan personaliti diri bertambah menarik. Tq Revlon for goodies!! Love it so much...

Be spoilt for choices, because you're worth it!

Btw tq Sabby Prue yang gorjes - unstoppable woman, hehehehe. Kerana sudi menjemput ahkak menjadi tetamu undangan ke acara ini. Sangat menghargainya dan begitu bermakna :-)

Psst: review for this lipstick Revlon Matte Obsession, will do it later (next entry, hokeh hehe)

Comments

Unknown said…
wah..menariks tu.
rindu nak gi event mcm ni..
bloger di perantauan kan.. he he..
mummy_ayu said…
sowie..komen dr email lain tadi.. :-)

Popular Posts