Kejutan Penuh Bermakn Buat Yana, Terima Kasih Teddyprank

Sebenarnya teringin nak buat kejutan dekat my Yana. Memandangkan beliau baru sahaja habis PT3, mood pun still masih 'swing' setelah berpenat lelah pulun belajar. So, saya pun hubungi pihak Teddyprank iaitu owner dia sendiri iaitu seorang wanita besi yang cukup gigih Nadia.

Untuk pengetahuan korang, Teddyprank ni dah lama menjalankan perniagaan penghantaran hadiah/bunga/kek untuk hari-hari istimewa. Terutama kalau nak buat kejutan, servis Teddyprank inilah yang terbaik dan sangat direkomenkan.

Contohnya bersempena dengan...

🎂 Birthday
💍 Anniversary
🤕 Get well soon
🍫 I'm sorry
🎓 Congratulation
❤️ I love you
🎁 saje suka-suka nak bagi pun boleh, no hal :-)

Jika dilihat pada FB tedyyprank sendiri, ada banyak contoh jambangan bunga, jambangan coklat, belon bersama kek dan pelbagai lagi. Harga yang ditawarkan pula cukup berpatutan. Paling menarik, korang boleh berbincang dengan pihak Teddyprank ni jenis kejuta macamanan yang korang nak! InsyaAllah, team Teddyprank ni mampu melaksanakan tugas dengan baik.

Yang bestnya..

 FREE BELON, FREE KAD, FREE DELIVERY IN KL


Ahoyyy!! Banyak giler benda yang diberikan secara PERCUMA ..

Nak buat permintaan istimewa teruatama dalam pemilihan hadiah kejutan juga boleh dibincang tau. Lagipun sekarangkan, masa yang ada pun memang sangat mencemburui kita. Untuk elakkan kita stress fikir-fikir tak abis nak cari hadiah apa, dengan keadaan lalu-lintas yang tak boleh jangka bila waktu kesesakannya. Baiklah kita pilih yang mudah. Hubungi Teddyprank dan semuanya setelkan.

Untuk keteranangan lanjut dan tempahan sila hubung :-

🎈 Facebook: @teddyprank4u

🎈 Instagram: @teddyprank

🎈 019-7564019

Oh ya! Yana ni memang peminat coklat yang agak tegar. Jadi saya telah memilih jambangan coklat untuk beliau. Memandangkan beliau 'stress' sebelum peperiksaan PT3 hari itu, jadi sekurang-kurangnya kehadiran coklat ini boleh mengurangkan rasa stress dalam diri, hahaha (terapi terbaik).


Ibu manalah yang tak nak tengok anaknya gembira. Melihat senyuman semanis ini dari seorang anak sudahpun cukup membuatkan ibunya bahagia. Harapan dan doa sentiasa dipanjatkan agar Yana terus berjaya dengan cemerlang dan mencapai segala cita-cita yang dikejarkan. Paling penting mummy sentiasa berdoa agar Yana sentiasa diberi kesihatan yang baik dan hidup sentiasa dirahmati Allh s.w.t.

Love you so much anak 💕
Begitu juga dedet, Anaqi, Akid, Afiq, Amani, Ameer dan Yara semuanya sayangkan Yana :-)

Comments

Normi Nieza said…
bestnya prank macm ni..:)
Kylie Cre8tone said…
This is truly new to me.. ada pun prank macam ni.. best pun.. hahah.. kan kan?
Cik Min said…
Hehe seronok dia dapat prank camni mesti lagi semangat nak belajar kan? heheh actually bagus lah teddy prank ni kan kak? Selain menghappykan penerima, boleh jugak jadikan penggalak untuk anak-anak..so pasni kalo nak galakkan anak2 lebih berusaha leh la order utk teddy prank ni
Banyak coklat tu. Bole share dengan adik beradik. Beruntunglah ada prank ni. Yana memang nampak terkezut habes....
Khai Artzfar said…
hahaaha seronoknya hbis exam pun dapat hadiah! dia tau tak ni review? hahah apa pun leh try guna service ni nanti
Lin liena said…
eh bestnyer...memang tengah cari servis ni...nak surprise kan insan yang tersayang...hehe..bolehlah contact nanti...
Nadia Johari said…
Seonok dia dapat surprise macam ni..siap ada coklat..cuak dia bila cakap boyfriend..hehee..teringin nak buat kejutan cm ni gak..nanti nak buatla..hehee..selalu nampak teddyprank ni..best gak
Bhanu said…
So nice. No need to break my head to decide what to give or go around looking for fresh flower bouquet. This chocolate bouquets are good idea
Faries said…
Bestnya dapat mak mcm kak ayu. Supporting sgt. Anak pun happy diraikan mcm ni. Bertambah semangat la kan. Harap dpt result baik nanti. Amin. Btw business hantar bunga mcm ni menarik juga
adianiez AIDA said…
alahai. lovely nyer.
pasti akan dia ingat sampai bila2. terharu selamanya...
kat melaka ada jugak servis prank cenggini tau.
just aida x pernah buat lagi la.
mr.asben awal2 lagi da warning, jgn prank dia camtu di tempat keje ke, di tempat awam ke...
hadoi lah...
Maha Mahu said…
Akak kalau tak tahu nak kasi hadiah supprise ni kita ada sedia menerima dengan penuh kejutan dan sangat teruja heheheh... Sapa nak kasi hadiah kat kita bila-bila pun boleh tak kisah sentiasa terbuka...
Hanny Abdullah said…
Wahh bestnya, kena simpan lah contact no diorg ni. Kadang2 memang tak tahu nak buat apa utk birthday anak, sedara mara atau kengkawan, buat cam ni best jugak. Thanks for sharing ya
Emilinda said…
Awww, so sweet ibu pun. Mesti berbunga2 je hati dia. Nanti sampai bila2 dia ingat. Dia akan rasa segala effort dia belajar utk exam tu, dihargai.
Zharif Azis said…
wahhhh bestnya buat kejutan mcm nie. mesti makin bersemangat dia kan. lepas nie dah tahu dah nak dapatkan kat mana servis utk buat kejutan seperti nie. thanks for sharing ya Kak Ayu
Amanda Suria said…
Terkejut betul Yana kan..heheh..berubah air muka dia..SA dh tgok video..best la ada service macam ni..tak payah pening2 nak cari idea macam mana nak prank atau surprise kan seseorang..lepas ni boleh cuba servis teddy prank
Best la yana dapat kejutan dari mama dia..
I pun suka servis mcm ni..jimat masa kita kan...
Dik bee said…
Tahniah Yana sebab berjaya mengharungi peperiksaan PT3. Teringat zaman-zaman amik PMR dulu. Berhempas pulas memerah otak dan mood swing tu biasa dah. Tapi Yana beruntung dapat ibu macam kak Ayu. Siap bagi kejutan gitu. Semoga Yana terus sukses ye
Along Murni said…
Bestnya prank camni.. nak gak dapat jambangan bunga coklat yg meletop camni.. confirm sayang nak buka.. biar je dlm susunan.. hehehe.. AM suka jambangan coklat dr jambangan bunga.. hehehe.. nnti kak ayu prank AM yea.. hehehe
Syaza Redzuu said…
Haha inilah perasaan kena prank kan? Terbaik!

Meh follow blog SR:
www.syazaredzuu.com

Popular Posts