NESCAFE GOLD Kini Hadir Dengan Wajah dan Konsep Baru

NESCAFE sememangnya sentiasa komited untuk kekal relevan sebagai jenama kopi terkenal dan sentiasa digemari semua penduduk seluruh dunia. Dan kini NESCAFE GOLD telah memperkenalkan wajah dan konsep terbaru bagi menambahkan lagi daya tarikan dan keaslian mutu kopi yang sentiasa menjadi pilihan pengguna.

NESCAFE GOLD kopinya adalah dari biji kopi Arabica yang telah ditanam di pergunungan. Biji kopi ini telah dipilih dengan rapi, menjalani proses pemangangan yang menerbitkan aroma dengan rasa kopi yang terbaik. Proses adunan dan aroma ini lambang kepada simbol keemasan.

 Ketika pelancaran NESCAFE GOLD baru ini turut diperkenalkan kafe kontena "NESCAFE GOLD experiential cafe". Di mana pengunjung boleh merasai kopi unik dan melihat sendiri cara pembuatan kopi ini.
Saya sendiri dapat merasai kopi Nescafe yang disediakan melalui mesin Barista Nescafe Gold terbaru yang kita boleh sediakan coffee latte di rumah. Bestkan. Tengok buih yang terbit juga benar-benar mengujakan saya.

So, korang boleh rasai pengalaman menikmati NESCAFE GOLDyang akan ditempatkan di The Square Publika bermula hari ini sehingga 14 April 2019. Dan seterusnya akan berada di MyTOWN Cheras bermula dari 19 April sehingga 5 Mei 2019.

Jangan lupa singgah tau!!!

Comments

Fadzi Razak said…
Eh tak ingat dah la sebelum ni packaging die macam mana. adahal saya memang minum pun pakai barista machine dieorang dulu. Tapi lepas pregnant hari tu terus tak minum dah sebab sakit kepala teruk
CIK TOM said…
uish nampak sedap jer nescafe tu..dah lama xminum nescafe lepas menyusukan anak..sbb ada ckp nati perut anak kembung..ni anak dh setahun boleh cari yg baru ni..mcm sedap je
Anisa Anuar said…
kne try la sekali ni
Tengkubutang said…
TB suka giler nescafe.. nak pulak nescafe ice.. tapi dulu bolehlah minum sekarang ni TB asyik pening je minum.. mungkin dah tak sesuai dengan umur kot.. huhu.. minum je pening .. minum je pening.. tapi sebab suka sangat nescafe.. kadang layankan aje.. pening tolak tepi.. hahaha
Julia Mahir said…
Nescafe mmg bestfriend. Hari-hari mesti pekena nescafe sebelum memulakan hari. Hehe. Cantik la packaging Nescafe Gold baru ni.
saidila said…
ai peminat nescafe sekarang sejak dah ada barista sendiri kat rumah , alaa dolce gusto tu lerrr...memang kopi on time tapi kena kawal pengambilan kalau tak memang tak boleh tidur seharian...apa ytang best pasal nescafe ialah aromanya buat mata yang letih dan ngantuk jadi segar
Aerill Hassan said…
saya agak jarang minum nescafe, tapi rasanya mmg sedap. btw tak berapa ingat pulak mcm mana wajah lamanya. :)
Bella Jamal said…
Setiap hari memang tak sah kalau tak pekena secawan Nescafe. Kalau tak rasa tak fresh sb dah terbiasa. Kopi biasa Bella kurang sket, sebab selalunya kurang kick. Btw, outfit awak cantik. Kita suka padanan tudung n baju tu. Lari topik jappp. Hehe
MaisarahSidi said…
Nampak sedap Nescafe tu, berbuih-buih macam krim dah. Umphhhh.
Lama juga tak minum Nescafe ni sebab perut tak tahan dengan kopi segera ni.

www.maisarahsidi.com
sedap lagi kalu nescafe orang tolong bancuhkan..eh tetibah.. bila akan start jual kopi ni? nak try cuba rasa jugak resepi baru nescafe gold ni.
Mimie said…
Nasib baik saya jenis tak minum Nescafe tapi kawan saya memang hantu Nescafe .Dia suka sangat sangat .Ni kalau dia tahu ada Nescafe Gold ni lagi dia suka .penggemar Nescafe memang akan teruja dengan Nescafe baru ni kan .Suka tengok orang minum tapi sendiri tak minum
Emi said…
Mesti sedap kan. emi dalam proses kurangkan minuman berkafein. Tapi sesekali minum jugak la untuk lepaskan rasa mengidam tu haha. Eh tp mak ayah emi suka betul minum nescafe. nnt boleh beli nescafe gold ni utk dorang
Sejak dah beranak pinak kan. Teman baik saya nescafe gold la. Saya suka rasa dia yang pekat dan aroma dia. Bg semangat nak mulakan hari. Biasa la busy mak mak ni. Hahaha
Nadia Johari said…
Lama tak beli neacafe, entah kknp haritu husbnd beli. Kita pula kadg2 je minum tak boleh selalu sebab migrain. Haritu teringin nak minum.. Areghh sedapynyaaa.. Packaging dia pun lawa
Syamimi Saad said…
Waaa.. Nescafe Gold. Husbnd kita peminat nescafe.
Mcm kita kalau kat rumah tak minum nescafe.
Tapi kalau balik rumah mak, mak buat minum je.
Sebab kalau orang lain buat rasa sedapnyaaaa.
Hehe
Zandra Siti said…
Sempat lah nak singgah esok. esok mmg nak pegi situ pun. Hehhee. Tgok aje lah ambik gambar tapi tak minum. Hahaha
Murni Alysa said…
Bestnya..tak sabar nak beli dan merasai keenakan nescafe gold yang lama..Murni pon seorang penggemar nescafe gold..di rumah berpuluh2 botol nescafe murni recyle boh rempah ratus..ehehe
Hanny Abdullh said…
Owhh dah ada packaging baru dah, lama betul tak minum nescafe buat sendiri ni. Selalu pakai 3 in 1 tu je, senang cite..hehehe.
Sizzling Suzai said…
wahh ada kopi event x hajak kakk!! nescafe 1 hari xd boleh pening ! hahaha
Mawardi yunus said…
Nasib baiklh kita ni bukan penggemar nescafe. Btw yg bru ni nmpak lbih mnarik sis. Mesti sedap sangt tu. Tetiba plak saya rasa nak cuba
dr-Life said…
I don't remember when was my last time having this nescafe. They really doing great achievement and I kinda attracted by the coffee machine. I don't mind to check this out
..

Popular Posts