Vacuum Blender beko Gadget Dapur Yang Perlu Ada Di Setiap Rumah

Memiliki gadget rumah seperti vacuum blender dari beko adalah antara impian semua wanita. Apatah lagi pengisar berinovasi tinggi yang memang tahan lasak dan banyak kegunaannya. Menariknya vacuum blender ini boleh mengisar ais sehingga menjadi smoothies dan ice blended. Saya sendiri sepanjang bulan ramadhan ini, memang sering menyediakan air minuman smoothies daripada buah-buahan untuk keluarga. Jadi kehadiran vacuum blender beko di dapur memang benar-benar membahagiakan saya.

Antara spesifikasi vacuum blender beko adalah seperti:-

o Serrated stainless steel blades
Dengan bilah yang kukuh mampu mengisar bahan makanan lebih halus dan padu.

o Safety lock


Mempunyai ciri keselamatan yang tinggi dan selamat. Ianya kedap udara dan kemas, jadi ianya dapat mengekalkan rasa dan nutrisi bahan makanan yang dikisar.

o Variable speed settings with pulse
Mempunyai pelbagai pilihan 'speed' yang kita boleh pilih. Nak kawal kelajuan pun mudah sebab adanya sistem 'pulse'.

Tekan untuk mulakan dan hentikan kisaran.

o Anti-slip rubber pad
Serius! Sangat kukuh ianya boleh mengelakkan . Tidak begerak sedikitpun vacuum blender beko ketika kisaran dibuat. Jadi ianya memang selamat dan pastinya akan tiada tumpahan terjadi.

o 1.5L Tritan jug capacity
Dengan saiz kapasiti jug 1.5 liter sememangnya sangat praktikal.

Salah satu smoothies kegemaran saya ialah Smoothies Oren Ohsem! Nak sediakan memang mudah dan pantas. Paling penting smoothies ini memang berkhasiat.

Hanya perlukan buah oren dan ais. Letakkan sedikit madu jika mahukan rasa lebih enak.

Tutup rapat penutup kedap udara vacuum blender beko.

Sebelum kisar.

Selepas kisar.

Hasilnya. Tadaaa. Memang halus smoothies yang dihasilkan.

Pelbagai buahan yang boleh digunakan untuk menghasilkan smoothies. Ini kerana vacuum blender beko mampu mengisar semua jenis buahan dengan mudah.

Penghilang dahaga dan mampu memberi kesegaran sepanjang hari.

Jom dapatkan vacuum blender beko untuk membantu kita menyediakan pelbagai juadah enak dan sihat untuk keluarga. Produk hebat berinovasi tinggi ini ternyata menjadikan urusan harian kita lebih mudah dan praktikal!


http://www.beko.my
https://www.facebook.com/BekoMalaysia
https://www.instagram.com/beko/

Comments

Syamimi Saad said…
Bagi seorang isteri, seorang surirumah, dapat gadjet baru macam ni sungguh membahagiakan, kan.. hehe
Pastu siap banyak funtion, boleh buat ala-ala ice blend gitu, bestnya..
jimat banyak dah tu..
Sizzling Suzai said…
Aah mmg nmpk kukuh sgt! Sukanyaaa blender besor cmni puas hati!! hasil smoothies tu serius halus bpe rege ni kak??
Betty's Journey said…
Wow the Blender look do good and I need one for my new house. I love to create smoothy so this will suitable for me.
vacuum blender boleh di kira benda 'wajib' kena ada di dapur rumah masing-masing . Kerana ia memudahkan kerja para isteri dan hatta para suami nak menolong isteri.. Harga mesti mampu milik kan.
Rawlins GLAM said…
Rawlins pun akan melompat kegirangan kalau dapat blender sebegini.
My mum memang sangat bahagia kalau dapat ni, banyak benda dia boleh sediakan untuk cucu-cucu dia.
5 Little Angels said…
I'm looking for this type of blender. Wonder how much is it and how many years of warrant ?
Cik Puan Ena said…
Ni memang menjadi idaman ena taw. Hope one day dapat memilikinya. Suka minum jus. Lagi puas hati buat sendiri kan. Fresh dan ikut citarasa kita sendiri.
atie adnan said…
memang kalau dapat ni tak mintak lain dah.. menyambil buat jus untuk suami pun tersenyum.. hahahahah~ belum beli dah terbayang.. berapa RM ni kak ?
Senangnya hidup kalau ada benda ni kat rumah sendiri kak Ayu. Dapat minum buah fresh tiap hari. Jimat takyah bazir sampai RM5-6 hanya untuk smoothies. Buat sendiri mesti lagi puas kan. Agak-agak berapa tu harga dia? Heheh.
miedaJaz said…
Menarik sgt blender nie...memudahkan untuk buat ais blended..kt umah nie mmg suka sgt ais blended..bole reki2 nie
saidila said…
buat smootihes pakai blender ni memang bestt....nasiblah sekarang tengah pagi buta tengok ...kalau sesiang mau batal puasa ai ni

Popular Posts