Thomas & Friends™ TrackMaster™ Boat and Sea | Set Terbaru Thomas Kegemaran Ameer

This cheeky boy! Memang peminat koleksi permainan daripada Thomas & Friends. Oh ya! Ameer telah mempunyai 5 set trek Thomas & Friends yang dibeli dan dikumpul sejak beliau berusia 3 tahun lagi. Yang terkini saya telah mendapatkan untuk beliau set Thomas & Friends™ TrackMaster™ Boat and Sea. Dan ini merupakan koleksi set terkini dari Thomas & Friends.

Apa yang menarik. Untuk set ini didatangkan dengan 2 jenis trek iaitu trek keretapi (darat) dan trek laluan air. Set ini didatangkan juga motorboat yang boleh membawa Thomas! Comelkan :-)

Paling unik, Thomas (motorized) akan berada didalam motorboat ketika melalui trek didalam air. Dan ianya memecut lancar diatas kedua-dua trek. Selain itu set ini boleh juga digabungkan dengan set Thomas yang lain untuk menjadi trek yang lebih besar.



Jom tengok video keterujaan Ameer ketika unboxing dan bermain dengan set terbaru Thomas & Friends™ TrackMaster™ Boat and Sea!

Budak paling gembira bila bertambahnya koleksi Thomas & Friends yang dimiliki :-)

Untuk produk terbaru dan mengetahui sebarang acara Thomas & Friends boleh layari:-
https://www.facebook.com/sea.thomasandfriends/

Comments

Sam said…
Adik sy pun suka Thomas & Friends. Tak tau pulak ada set mainan mcm ni. Terima seh sbb. Nanti sy nak belikan utk adik hehe
wow such fun set to play with, sure kids love it. Yeah this set I never see before, glad you sharing here, shall ask my sons to check this too.
cre8tone said…
Wow! Kids must be very happy with the new thomas and friends set... enjoy playing ya~
Amboi, bukan main happy lagi eh muka dia dapat set train Thomas & Friends ni. Dulu cartoon ni pun adik Nad suka tengok, sejak dah besar sikit ni dia tak tengok dah.
Kayathre said…
He is so cute. Can see the happiness from him with his new toys. Have fun little boy.
Zharif Azis said…
bukan budak kecik je kak ayu, sy yg dah besra panjang nie pon suka dengan thomas n friends. comel2 keretapi thomas. dulu selalu tgok cerita thomas nie dekat astro ceria. la nie dah jarang tengok
Izaramli said…
Nampakla dia punya gembira tu siap posing atas track. Hahaha. Nak beli jugak train yang adabtrack macam ni tapi rumah kecik. Tak tau nak letak dekat mana nanti sebab tengok macam besarvje track dia.
Mimie said…
Bukan main suka dia lagi dapat permainan Thomas tu kan. Memang nampak keterujaan dia tu siap baring lagi atas track. Kalau anak saya ni mahu panjang lebar senyuman dia dapat koleksi permainan Thomas ni
Mahamahu said…
Amboi sukanya dia dapat set Thomas tu hehehe kita masih teringat lagi masa kecil-kecil suka tengok cerita kartun kederaan yang boleh bercakap ni hehehehe masa tu pelik jer tapi sekarang dah besar tak tengok mungkin suka kumpul koleksi mereka lah kan....
Masih ada lagi ya, Thomas and friends ni, masa anak akak kekecik dulu, hampir kesemua Tshirt ada pic Thomas . Buku cerita, mainanan uihhh penuh satu rumah dengan Thomas lah kan

Cara nak hubungkan nama domain ke webhosting
Ruby said…
Dulu saya suka beli banyak mainan. Sekarang saya suruh anak folks apa mereka minat. Kalau tak suruh fokus, segala jualan dia nak beli. Thomas & Friends ni masa mereka kecik ada. Sekarang tengok mereka cenderung kat Hot Wheels dan Lego. Dr pemerhatian kekerapan rumah bersepah sebab apa. Hahaha
Nadia Johari said…
Fariza suka la trian-train ni..nampak best pulak mainan ni..tapi takut je tercabut landasan tu dia buat main..haishh..tunggu dia pandai jaga barang dan kemas, baru boleh beli
Wah.. Untungnya dpt mainan Thomas budak2 mana yg xhappy dpt mainan mcm tukan?
CIK TOM said…
budak mana tak happy dapat 1 set mainan thomas & friends..anak ciktom pun dah start suka main trains..nak kena beli jgk utk dia 1 ni..
Sunshine Kelly said…
This is so cute, kids memang suka dapat mainan baru. My anak buah also like Thomas and Friends.

Popular Posts