Anaqi vs Jem Roti Bom

Anaqi versi james bond Malaysia bawah umur

Ntah apa style dia posing!!


Aloha...ni anak gue yang sulong...suka benar godek handphone murahku yang tak seberapa. Dia syok benar amik gambar...so bila aku offer anaqi nak amik gambar dengan gaya tersendiri...dia terus cari blazer n senapang patah sebab memang dah patahpun....bergayala die di sebalik langsir aku yang dah lebih sebulan tak basuh2..biasa basuh bila nak raya jer...ni kira raya haji kena basuh lani...kira ensem jugak anak aku ni...bak kata adik aku...klu anak lelaki ikut rupa belah keluarga aku...gerenti ensem...tu yang laki aku selalu tak puah ati!!..statement yang pelik lagi jelik...hahaha..gratias!!

p/s; gaya diatas hanya boleh ditiru kanak-kanak bawah 8 tahun je...atas dan seterusnya..buruk tak terkiranya

Comments

osh said…
wey mi... mengaku jela anak laki awak ensem sbb laki awak pun ensem hahahahaha

Popular Posts