Mattel warehouse sale vs Bata sale

so pepagi masa check email I nampak satu iklan mengenai mattel warehouse sale...ada hotwheels, barbie, barnie...dan banyak lagi..So after class dlm kul 12, I ngan Cacah beria sakan nak pegi warehouse tu...kat Atria Damansara Jaya....Sampai sana...huishh ramai mak oii orang berpusu-pusu, berkotak-kotak...naik seram I tengok...tapi barangan dia jual memang aga murah..bayangkan lah dari harga 10 sen hingga berpuluh-puluhan ringgit malaysia...so I pun pilih..since I ramai anak, banyaklah barang tapi takdela berkotak2...lepas tu baru perasan...beratur macam apa...teruk sangat..kira klu kitaorg pukul 12.30tgh,,,kul 3 kot baru boleh bayaq...so I ngan Cacah decide...tak yah beli ...kitaorg suruh pekerja tu simpan...so klu ader rezeki esok aderla...heheh..dlm ke"frustated" yang amat...kitaorg berlegar2 kat bgnan tersebut jumpala...jualam murah bata...(kat ruang tengah Atria)...woo murah...aper lagi..I ngan Cacah n sorang kakak tu jer kat situ...so jualan murah ti kitaorang conquer..hahah

Ni kasut kulit lelaki..design cam "pesen" m.Daud Kilau je..hehe


snickers n sport shoes....


Kasut sekolah...tapi utk size 1...mmg susah nak cari...lain size banyak...act..warna hitam ada gak..


Ni bahagian sandal for ladies, ada handbags (tak byk) n tali pinggang kulit..

so I dengan merendah dirinya...hehe..membeli kasut bata comfit satu (rm29), tote bag Marie Claire (Rm29), Kasut sekolah 3 pasang (rm10 sepasang)...totalnya ; hmm

mujur dedet suruh amik duit dari wallet dia pagi tadi...hahah...

semoga Dedet murah rezeki dan diberikan kesihatan yang baik selalu...amin...

(ni yang kena pegi tengok citer the confession of shopaholic..)..
cam serupa jer I ngan Rabecca...

cuma Rabecca tu taste die high class..me medium hampir n near to low class...hahah


Comments

osh said…
saya silap baca ke awak memang cakap 'esok pergi lagi'?? ooo kemain...
hahahaha...cam tak jadi...bila difikir-fikirkan semula....