My Kids at Smart Kids PWTC- 11th April 2009

Dalam demam, heret gak anak 4 orang gi Smart Kids fair kat PWTC..
Sebab dah janji nak bawa..
n mmg every year dieorg tak pernah miss..
so buat syarat dengan my kids..
kalau baguih n dengar kata..mummy bawa..
diorg baik..dalam keta dan sebelum masuk keta..
sampai kat PWTC..haram..
haiya..
dengan kos rm4 untuk pass masuk..
nasib baik uk org tua je..
klu die charge sekali ngan budak2...
cam maleh jer nak masuk..
huiss maknya yang kemut...
hahahah

ni first port..yang my kids terjah..
tu 3 orang berebut main games kat depan- anaqi n yana la...

maskot bola kampung...
i sebenarnya tak pernah tgk citer ni...
Anaqi tu cam stress kena paksa I amik gambar ngan maskot..
tak logik gak kalau die takut..
haha

since kitaorg first 1000 visitors...
for the kids dapatla goodie bag sorang satu...
si Akid yang beria sakan nak bawa sendiri bag die...
sebab dalam beg tu ada kereta mainan..
so die takut abang atau adik die kebas...

Booth ni agak menarik juga...
tapi biasala menarik seriau gak tengok harganya...

beberapa kids...sedang menujukkan talent...

booth Perpustakaan Negara...
Anaqi n Yana..main game kat sini..dptler souvenir

masuk gak kat sini...
banyak adik2 kecik...yang dipaksa menjadi dr sementara untuk 3 hari..
sebab I tanya dgn sorang adik yang pakai baju dr kat booth ni...
Me: Nak jadi Dr. ke dik bila dah besar?..
Adik: Tak, nak jadi pilot...
Me: Abih tu..hensem abih pakai baju Doktor..
Adik: Cikgu suruh...
Kantoii...hahah
Anaqi sibuk mengaler lukisannya..
jenuh I tunggu..menyesal gak die masuk...
tapi dapat gak souvenir crayon...
ni maskot MPH....
Afiq nampak maskot ni....meraung mcm apa...
huduh sangat ke fiQ??
Maskot Smart Kids...pink kaler...

Ni antara kandungan barangan dalam 3 godies bags + souvenirs dr booth yang kitaorg main game...Yana punya goodie bag n hadiah- die maleh nak kasi mummy die untuk amik gambar...
okla...walaupun my kids sebenarnya tak puas...sebab kitaorg dtg kul 1010 pagi n balik 12.25 tgh..tapi I tak berapa sihat..so I pujuk dieorg balik...esp Anaqi...dia begitu teruja berjalan ke setiap booth utk menyertai games...paling seronok tgk dia main kutip telur ayam kat booth Ayam A1...next year..ok..muahhhh

Comments

osh said…
baguih2... pungut goodies bag byk2, segala macam benda bawak balik past tu sepah merata2 (anak ngan mak sama je)... dedet nak jalan kat umah pun susah, pijak tu, pijak ni, nasib baik tak terpijak mak2 dia skali... (marah ni)

Popular Posts