Movie Carnival at Sunway Pyramid

So sepanjang cuti sekolah, Cinema Carnival berlansung bermula dari hari ini sehinggalah minggu hadapan. Pelbagai aktiviti menarik yang disediakan...so last 2 years diorang buat kat One Utama..and sambutannya memang gamat dan hebat....so kali ni die buat kat Sunway...hmm agak kurang sikit...walaupun booth die banyak tapi nampak cam tak centralized...ada dua main stage..so agak penatlah ke hulu ke hilir...so gambar kat atas kat booth Hannah Montana..my kids duk sibuk pakai tattoo ala-ala sticker...dari kecik sampai la ke besar..

Anaqi join aktiviti stage "Dance like Montana"...wah wah jogetnya keras cam kayu...hehe anyway Anaqi bravo kerana berani mencuba...

Wolverine, Dracula (student I - kantoi), and Princess Anna (Van Helsing)

Itik gembo-gembo (dari filem yang ada itik) hahaha...dan Jack Sparrow....

ni dari..ntah..ehhh..kuncu (read: pelakon tambahan i.e tak perlu tahu nama pun haha) dalam cerita Pirates of Carribean...tak pun penjual pirate cd...hahah...jahatnya ko Ayu...hahaha..tapi die ni sporting dan baik sekali.....tabik abang pirate..tabik...tabik...

ke main korangye...buat cam harta benda sendiri...tapi Anaqi memang ada gaya pemain drum pro...

Storm Trooper, Darth Vader aka anakin (bukan Anaqi ye), assasin yang terlupa lak namanya..bersama Anaqi dan Akid bakal hero baru Malaya..

bersama salah satu karakter Monster VS Aliens, agak2nya Padilah boleh jadi sebesar Monster tu ke??...hahaha cam ada gaya jer...

sekali lagi bersama bro asassin yang tak tahu namanya sekali pandang cam pahlawan china la pulak...disnasti ming..disnati cheng (adakAH?)

Comments

osh said…
Assasin yg awak cakap tu rasanya Bounty Hunter nama Boba Fett.. kalau tak silap la... ataupun karekter dalam "Zombie Kampung Pisang" hahaha
zombie disnasti ming la

Popular Posts