Jom Main! dibawakan oleh Johnson n Johnson

Tahu pasal event ni pun atas ehsan ziarah blog redmummy n supermummy...mummy glamour ni rajin dan selalu bagi info aktiviti kids....so after I buat segala kerja rumah, basuh baju, masak dan segalanya...n after my kids puas hati sesangat menonton cartoon hari Sabtu..Tom Jerry n Oggy etc...dalam pukul 11.02 pagi kitaorang pun geraklah ke tapak Karnival di Padang MBPJ (depan AmpCorp Mall)..
ni lah muka anak masam I...haha si Afiq cengeng yang amat baik sepanjang karnival..tiada tanda-tanda protes atau pemberontakan...hahah

booth utama die...tak ramai sangat pengunjung...maybe dieorang turun petang kot...sebab acara petang banyak lucky draw...hmmm

ni acara sukan bersama famili.. tu yang terkengkang-kengkang...adalah Anaqi bersungguh die main...team kitaorang dapat first...heheh..

ni masa main teng-teng..(booth sukan rakyat)...my kids semua tak reti main sukan-sukan kat booth ni...ni teng-teng pun setelah di demo beberapa kali...mana taknya..bebudak sekarang ni lebih tahu games online, psp, ps3, game boy segala benda yang elektronik (mak hang dulu jaguh teng-teng peringkat kampung)....huishhh

sebelum balik...kita buli mr. dan mrs clown...berapa banyaklah belon korang mintak...since takde kids kat situ...my kids conquer segala belon yang telah ditiup dan dibelit-belit oleh clowns di situ...rembattt...

ni la segala bedak...bermacam-macam saiz...dan t-shirt (dapat setelah habis pulun 6 cop dari setiap booth)...dalam kul 11.35 kita orang balik..tak kuasa ehh nak tunggu lucky draw..lagipun I tak beli kupon makan diepun,,,,n then kitaorang terus pergi giant...cam biase shopping bersama hulubalang...habis rm30 untuk biskut dan coklat saje-saje jer...bapak hang kan kaya...hahahahah

Comments

osh said…
mak aii... 'mencuka' je si Afiq... hahaha
ponat la dedet....dia bukannya main...follower jer...

Popular Posts